29,90 лв.

Фигурка Schleich: Скален козел

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
29,90 лв.

Ръчно рисувана фигурка от серията "Eldrador" на Schleich.

Има само едно нещо, което е от значение в Eldrador - супер оръжието!

От четирите свята на Eldrador, Лава света успя да задържи супер оръжието, което осигурява на горещите същества с лоша сила да го използват, за да управляват другите светове, съставени от вода, камъни и лед. Само чрез залавянето на супер оръжието другите светове ще успеят да се спасят. Но това не е лесно! Оръжието е забито дълбоко в скала от лава и се наблюдава от червения лъв! Огненото преследване на супер оръжието се възпламенява и прихваща целия Eldrador, а победителят може да бъде само един!.

Скалният козел живее в непристъпните, сурови планини на Каменния свят на Eldrador. Той е пазител на този свят и нищо не може да убегне от острият му поглед. Предните му крака имат мощни и остри като бръснач нокти, които му позволяват лесно да се катери по стръмните скали от които да може да наблюдава за влизащи в неговата обител натрапници. Щом забележи враг, Скалният козел бързо слиза от върха на който се намира и заплашително се опитва да го прогони. Ако неговия враг се окаже безрасъдно смел и реши да влезе в битка, четирикракото чудовище е добре екипирано: Вратът му е покрит със здрава броня и може да издържи на всяка атака, а на главата му има четири рога, направени от магически кристал. Едно докосване на тези искрящи зелени рога е достатъчно, за да превърне противника в камък.

Характеристики:

- Материал: Композитен пластмасов полимер;
- Размери: 15.5 х 8.2 х 18 см.
- Страна на производител: Германия;
- Възрастови ограничения: 3+ години.

Немската фирма Шлайх (Schleich) създава изключително качествени играчки, които да стимулират въображението и креативността в децата. Фигурките на Шлайх се отличават с това, че фигурките изглеждат "като живи"

Информация за "Фигурка Schleich: Скален козел"
  • SKU 4059433340883
  • Производител Schleich
  • Материал Teрмопластичен еластомер
  • Колекция Schleich - Eldrador
  • Марка Schleich