Магазини
Любими
19,00 лв.

Финансови правни отношения в системата на публичните средства от ЕСИФ

Савина Михайлова-Големинова
Сиела
В наличност
100%
19,00 лв.

SKU: 9789542823940

Тегло кг: 0.25

ISBN: 9789542823940

Автор: Савина Михайлова-Големинова

Издателство: Сиела

Език: Български

Брой страници: 276

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2017

Размер см: 14 x 21 см.

Една книга, която ще ви покаже финансовите правни отношения в системата на публичните средства от европейските структурни и инвестиционни фондове.
 
С приемането на Закона за управление на европейските структурни и инвестиционни фондове през 2015 г. бе завършена нормативната уредба в сферата на публичните средства от Европейския съюз. Така в резултат на натрупания опит, България осъществи цялостна кодификация на тези обществени отношения.
Имайки предвид, че преговорите за многогодишната финансова рамка и бъдещата кохезионна политика на новия програмен период 2021-2027 г. ще бъдат сред най-горещите теми по време на българското председателство на Съвета на ЕС през 2018 г., настоящото изследване има за цел да открои как функционира системата на публичните средства от ЕСИФ.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Савина Михайлова-Големинова

Савина Михайлова-Големинова

Всички книги на автора

Няма добавена информация