229,00 лв.

Конструктор Fischertechnik Marble Competition

229,00 лв.

Комплектът Marble Competition на fischertechnik ще ви позволи да построите атрактивни модели на състезателни писти, с които да се забавлявате с часове.

Строителният комплект включва три напълно различни модела, изпълнени с действие. След като пистата е построена, забавлението наистина започва с вълнуващи състезания! Акцентите в комплекта включват широки, гъвкави високоскоростни писти и широки 180-градусови завои за дръзки маневри за преминаване. Цветните топчета също добавят много забавление, защото всеки играч си избира цвят, а след това ги наблюдава и ги подкрепя по бързата писта с препятствия. Но не празнувайте твърде рано - регулируемите препятствия могат да забавят или спрат топчетата, като поддържат състезанието вълнуващо до самия му край. И трите модела разполагат с различни режими на състезание с различни устройства за изстрелване.

Съдържание: 697 части, с които могат да се построят 3 различни модела.

Конструкторите на немската марка Fischertechnik предоставят основно техническо разбиране по игрив начин с мотото "Разбиране на технологията чрез игра". Високото ниво на приемане сред деца, родители, учители, обучители и инженери прави Fischertechnik образователно ценна играчка и в допълнение успешен инструмент за преподаване в училища, университети и учебни компании. Независимо дали играете, строите, конструирате, преподавате или симулирате - всичко е възможно с Fischertechnik!

Комплектите на Fischertechnik насърчават:

- координацията око-ръка;
- грубата и фината моторика;
- пространственото въображение;
- въображението и креативността;
- логическото мислене.

Информация за "Конструктор Fischertechnik Marble Competition"
  • SKU 4048962458572
  • Производител Fischertechnik
  • Възраст от 8
  • Материал Пластмаса
  • Брой части 697
  • Марка Fischertechnik