Ето ви едно здравословно хоби, което е напълно подходящо за околната среда, добавя разнообразие в храната ви, използва градината ви максимално, пести пари в магазина за хранителни стоки и осигурява отлично усещане за постижения.
В книгата:
- Научете най-добрия начин за съхраняване на различни храни;
- Следвайте най-новите указания за безопасност на храните;
- Променяйте според надморската височина;
- Опитайте доказани техники за съхранение;
- Консервирайте вкусни месо и риба;
- Замразявайте лесно ястия за семейството;
- Сушете билки успешно.
Емилия Джинрой е страстен почитател на запълване на килера си с вкусни храни от малката ѝ ферма, и използването им за създаване на отлични, здравословни ястия. Тя е блогърът в основата на thefarmingwife.com и е автор на седмичен вестник, пълен с рецепти за използване и съхраняване на реколтата от лятната градина. Ейми консервира и съхранява храни от повече от 20 години.
The information below is required for social login