19,99 лв.

For Dummies: Ваксини

Д-р Меган Кофи, Шарън Перкинс
19,99 лв.

Всички факти за ваксините в едно достоверно подреждане.

Получаването на инжекция е много по-лесно от разболяването, но какво точно поставяме в телата си, и как започна всичко това? "Ваксини For Dummies" е прост начин за поясняване на объркването.

Пълна с най-новите факти защо ваксините могат да овладеят цяла армия от болести, включително COVID-19, тази книга може да ви помогне да се движите през ваксинационния лабиринт.

Тя също така разкрива причините защо колебанието спрямо ваксините допринася за появата на заболявания. Ще откриете, че е лесно да направите големи решения за ваксиниране с помощта на това лесно за разбиране ръководство.

И още:

актуализация с последните научни достижения по безопасност и ефикасност на ваксините;
запознаване как ваксините предотвратяват заболявания като полиомиелит и лещенка;
подготовка за потенциалните странични ефекти на ваксините;
преглед на графика за детски ваксини и наваксване, ако сте изостанали.


Д-р Меган Кофи е член на преподавателското тяло на Медицинската школа Гросман към Университетската болница в Ню Йорк. Тя е консултиращ лекар по инфекциозни заболявания към болницата Белвю в град Ню-Йорк и преподава заразни болести в университета Колумбия. Тя сътрудничи с екип в NYU за по-добро прогнозиране на сериозността на заболеваемостта от COVID.

Шарън Перксинс, дипломирана медицинска сестра, е съавтор на повече от 10 заглавия на For Dummies, включително Pregnancy For Dummies, Healthy Aging For Dummies, Dad’s Guide to Baby’s First Year For Dummies и Getting Pregnant For Dummies.

Информация за "For Dummies: Ваксини"
  • Брой страници 270
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 16 x 23
За автора

Няма добавена информация