Търсене
10.231.71.14-3.231.102.4

Фотоапарати и консумативи

Фотоапаратът е средство, което всички ние използваме, за да запечатваме моменти и спомени. С негова помощ можем да се “връщаме” назад и да преживяваме отново любими мигове. Днес фотоапарати се използват  както от професионалисти, така и от любители.  Макар и все повече дигиталната техника да навлиза в нашето ежедневие,  на мода отново идват лентовите фотоапарати. Ефектите, които се постигат с тях са несравними, с която и да било програма за обработка на изображения. Все по-актуални стават снимките с lomo ефект, които ежедневно срещаме в блогове и списания.
В онлайн магазин Orange center ще намерите едни от най-актуалните модели фотоапарати, с които да постигате красиви ефекти върху вашите снимки. Един такъв апарат е чудесен подарък за всеки, който обича да снима и да създава изкуство. Боравенето с подобен апарат е изключително лесно и с него могат да се справят и подрастващите.
Освен фотоапарати, в онлайн магазин Orange center ще намерите и необходими консумативи като цветни негативни филми. Апаратите, които се предлагат са на добрепознатия бранд Lomographische AG.
Онлайн поръчката е лесна, бърза и изключително удобна. Изберете модел, натиснете бутона “Купи сега” и следвайте стъпките. Доставяме до всяка точка на страната.

Цените и сроковете за доставка можете да намерите ТУК!

Виж повече Виж по-малко