Хари Потър Магия

15 резултата

15 резултата

Уингардиум Левиоса! Във въздуха политат множество предложения за феновете на „Хари Потър“.

В тази категория ще откриете разнообразни продукти на Harry Potter тематика – от канцелария до подаръци, подходящи за читателите на Джоан Роулинг. Срещнете се с богатия избор и открийте най-подходящото сред тях за получателя или пък за себе си.

Какво трябва да знаете, преди да направите своето решение? Тук ще откриете нужната насочваща информация.

Какви продукти на Хари Потър тематика ще откриете при нас?

В Orange center ще намерите всяка една книга от магическата поредица в различни издания - илюстровани или не. Но в тази категория Ви очаква много повече от това. Тук сме събрали разнообразни предложения, подходящи за подарък, или такива, които ще Ви бъдат полезни на работното място или в училище.

С продуктите в категорията ще можете да запълните дори бездънната чанта на Хармаяни, но за да е търсенето Ви по-лесно, сме събрали няколко от различните видове продукти, които ще срещнете тук.

Ето какви предложения, подходящи за магьосници, ще откриете в Orange center:

 • пъзели, настолни игри и карти за игра;
 • ранички, чанти и несесери;
 • тетрадки, тефтери и малки тефтерчета;
 • цветни моливи, пастели, маркери, бои и комплекти за рисуване;
 • ножички, острилки, гумички;
 • химикалки и комплекти за писане;
 • плакати и постери;
 • портмонета и чанти;
 • чаши и бутилки;
 • стикери и етикети;
 • „Хари Потър“ играчки;
 • фотоалбуми и рамки за снимки;
 • подаръчни комплекти;
 • чадъри и изтривалки;
 • книгоразделители, магнити, подложки и много друго още.

Какви са техните предимства и за кого са подходящи?

Защо да притежавате някой обикновен тефтер, когато имате възможност да притежавате такъв на „Хари Потър“ тематика, който винаги да предизвиква у Вас настроение за магия и вълшебство?

Сред продуктите в категория ще откриете такива, които ще Ви бъдат от полза и едновременно с това ще изпълват с щастливи емоции деня на всеки почитател на магическата поредица.

Предложенията за „Хари Потър“ аксесоари са създадени от известни марки, които се открояват като доказали се с високо ниво на качество и като предпочитани сред потребителите. Такива са например тефтерите Moleskine, които отдавна са се установили на пазара като практичен и дълготраен избор.

Може би най-голямото предимство на продуктите в категорията е, че с тях винаги можете да откриете перфектен подарък за един почитател на книгите или филмите за Хари Потър.

Само на един клик разстояние се намира нещо подходящо за Ваш близък, на когото му се иска да е магьосник. Изберете тематичен за вселената на „Хари Потър“ подарък като химикалка и молив, магическа пръчица или чаша, която променя вида си, когато е изпълнена с напитка.

А след като вече редица поколения откриват любовта си към вселената на „Хари Потър“, продуктите в тази категория също нямат възрастово ограничение. Всички те са подходящи за малки и големи, както и за хора с разнообразни интереси. Единственото ограничение? Трябва поне малко да вярвате в магията.

Защо да се доверите на Orange center?

Ако търсите да се пренесете в училището за магия и искате да се потопите в някоя книга за Хари Потър, тук ще откриете търсенето – от „Хари Потър и Философският камък“, през „Хари Потър и Орденът на феникса“ и до „Хари Потър и Прокълнатото дете“.

А ако искате да зарадвате някого, на когото любимото заглавие е сред тези от известната поредица, в книжарница Orange отново ще срещнете множество подходящи предложения.

Но дори и книгите на Джоан Роулинг и филмите, създадени по тях, да не са по Вашия вкус или на получателя, за когото търсите подарък, пак можете да се възползвате от повече от богат избор.

Изберете сред разнообразието от книжни предложения от всеки жанр или открийте богатия избор от настолни игри и пъзели за различни възрасти и подходящи за разнообразни интереси.

А докато избирате какво да бъде подходящото занимание за свободните моменти, можете да подберете и продуктите, които да бъдат полезни за работното място или за училище на Вас или на ученика в семейството.

Пазарувайте по всяко време на деня с онлайн книжарницата ни, а очаквайте продуктите да пристигнат при Вас в най-кратък срок. Ако покупката Ви надвиши стойността от 49,80 лева, доставката ще бъде безплатна.

 

Виж повече