Търсене
10.231.71.16-3.238.117.56

Ножчета

Джобното ножче е малък практичен инструмент, използван предимно от мъже. Едни от най-популярните са джобните швейцарски ножчета, които са известни със своята мултифункционалност. Освен остриета в него има и принадлежности като тирбушон, отвертка, шило, кука, отварачка и още много други. Тяхната компактност ги превръща във всекидневно използван продукт от много мъже по света. Дизайнът на ножчетата все повече се усъвършенства и производителите започват да създават модели и разцветки подходящи и за дами.
Ножчетата често биват избирани като подарък за различни поводи. В онлайн магазин Orange center ще откриете различни модели на добре познатите Victorinox, Wenger и серията за оцеляване на Bear Grylls.

Знаете ли, че...Швейцарското ножче е патентовано от Карл Елзенер през 1897 година, който 7 години по-рано основава компанията Victorinox.

Поръчайте лесно и бързо от всяка точка на България, просто натиснете бутона “купи сега” и следвайте стъпките. С цените и сроковете за доставка ще се запознаете ТУК!

Виж повече Виж по-малко