10.231.71.14-54.198.205.153

Ножчета

Виж как

Спечели стойността на покупката си и си подари това, което искаш

От 20.08. до 30.09. можеш да спечелиш стойността на всяка своя покупка и да си избереш каквото пожелаеш.

Ако пазаруваш онлайн, при завършване на покупката си, просто отбележи, че участваш в играта.

Заяви участие

Ако пазаруваш на място, можеш да регистрираш кода от касовата си бележка веднага.

Касова бележка
Верижка Victorinox Верижка Victorinox
Цена: 5.50 лв.
Точило Victorinox Sharpenning Stone Точило Victorinox Sharpenning Stone 4.0567.32
Цена: 7.00 лв.

Джобното ножче е малък практичен инструмент, използван предимно от мъже. Едни от най-популярните са джобните швейцарски ножчета, които са известни със своята мултифункционалност. Освен остриета в него има и принадлежности като тирбушон, отвертка, шило, кука, отварачка и още много други. Тяхната компактност ги превръща във всекидневно използван продукт от много мъже по света. Дизайнът на ножчетата все повече се усъвършенства и производителите започват да създават модели и разцветки подходящи и за дами.
Ножчетата често биват избирани като подарък за различни поводи. В онлайн магазин Orange center ще откриете различни модели на добре познатите Victorinox, Wenger и серията за оцеляване на Bear Grylls.

Знаете ли, че...Швейцарското ножче е патентовано от Карл Елзенер през 1897 година, който 7 години по-рано основава компанията Victorinox.

Поръчайте лесно и бързо от всяка точка на България, просто натиснете бутона “купи сега” и следвайте стъпките. С цените и сроковете за доставка ще се запознаете ТУК!

Виж повече Виж по-малко