12,95 лв.

Гласовете на сърцето

Ян-Филип Зендкер
Хермес
Изчерпано количество
Оценка 4.0 от 2 гласа
12,95 лв.

Продължение на незабравимата любовна история "Да чуеш ритъма на сърцето" от немския автор Ян-Филип Зендкер.

Минали са десет години от екзотичното пътуване на Джулия до Бирма и срещата с брат й Ю Ба. Там тя научава приказната история за любовта на баща си - Тин Уин, и красивата Ми Ми, която продължава до края на живота им.

Джулия се завръща в Ню Йорк, твърдо решена да посети Бирма възможно най-скоро. Но напрегнатото адвокатско всекидневие я поглъща. Постепенно спомените за Бирма и научените там житейски уроци избледняват. Желанието й да се върне се превръща в мъгляво намерение за неопределено бъдеще. Джулия прави спонтанен аборт и се разделя с приятеля си. Съкрушена и самотна, тя се отдава на работата си.

Неочаквано Джулия получава загадъчно писмо от брат си, а по време на важно съвещание чува непознат женски глас в главата си. Джулия загубва контрол над себе си и напуска кантората без обяснение. Гласът й задава неудобни въпроси за личния й живот, а има само откъслечни спомени за своя собствен. Спомени за бели пагоди, черни ботуши и кървави петна.

Страхувайки се, че губи разсъдъка си, Джулия се обръща за помощ към стар бирмански монах. За да разкрие произхода и тайната на гласа и да му помогне да намери покой, Джулия трябва да се завърне в Бирма...

Информация за "Гласовете на сърцето"
  • Език Български
  • Брой страници 304
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор Германия
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация