69%
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 15,90 лв.

Гневът и зората, книга 2: Розата и камата

Рене Ахдие
Сиела
Ограничена наличност
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 15,90 лв. Спестяваш 10,90 лв.

След успеха на „Гневът и зората“, тук е вече и втората книга за халифа-убиец и неговата съпруга.

В земя, изправена пред война, Шахризад е изтръгната от ръцете на любимия си съпруг, халифа на Хорасан. Някога тя мислеше, че Халид е чудовище – безмилостен убиец на всяко момиче, минало под венчило с него, отговорен за море от мъка и разбити сърца. Но когато разкри тайните му една по една, под булото им намери необикновен човек и любов, която не може да отрече. Но ужасно проклятие заплашва да раздели Шази и Халид завинаги.

Шахризад се връща при семейството си, открили подслон в пустинята. Там смъртоносна сила се заформя срещу Халид – сила, която цели да разруши империята му, командвана от отхвърления претендент за сърцето на Шази – приятелят ѝ от детството, Тарик. Хваната в капан между хората, които обича, единственото, което Шази може да направи, е да поведе своя собствена борба. Като използва наченките на магия в себе си, тя се отправя сама, за да развали проклятието и да удави огъня на предстоящата война. Ако успее да избяга от враговете си…

Епичната сага на вълшебство, еротика, смелост и любов, започнала с „Гневът и зората“, завършва с „Розата и камата“, където Шахризад рискува всичко, за да намери пътя си обратно към истинската си любов.

Информация за "Гневът и зората, книга 2: Розата и камата"
  • Език Български
  • Брой страници 432
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2017
  • Размер см 13 x 20 см.
Рене Ахдие
За автора

Рене Ахдие завършва университета в Северна Каролина. В свободното си време, обича да танцува салса и да колекционира обувки. Тя има страст към всякакви видове къри, спасителни кучета и колежански баскетбол. Първите няколко години от живота си прекарва в Южна Корея.