14,90 лв.

Голото къпане

Карл Хайасън
Екслибрис
Ограничена наличност
Оценка 4.0 от 1 глас
14,90 лв.

Забавна и криминална, книгата "Голото къпане" е доказателство за таланта на американския автор Карл Хайасън.

Чаз Пърони е може би единственият морски биолог на света, който не знае в коя посока тече Гълфстрийм. Той решава да извърши перфектното убийство и на круиза по случай втората годишнина от сватбата им хвърля красивата си жена Джоуи от борда на луксозния кораб „Слънчевата херцогиня“. Само че това невежество в комбинация с факта, че Джоуи е бивш шампион по плуване и щастливата случайност да попадне в океана на изхвърлена от контрабандисти бала първокласна ямайска марихуана, провалят плановете му. Джоуи е спасена от бившето ченге Мик Странахан, ветеран от шест брака с пет сервитьорки и една ТВ продуцентка, който живее сам на малък остров с кучето Стром. Сега Джоуи иска отмъщение и Мик е готов да й помогне.


"Карл Хайасън е не само най-остроумният сатирик на Флорида – той е един от малкото смешни писатели, останали в цяла Америка... Разглеждам го като национално богатство и досега не ме е разочаровал."
Нюзуик

"Хайъсън е царят на откачените комедии... Чаровните му герои произнасят реплики, от които дори и най-предубедените читатели ще се смеят до сълзи."
Роки Маунтийн Нюз

"Облегнете се назад и гледайте как Хайъсън с присъщата си елегантност завърта магическата въртележка и разиграва герои, които само той може да създаде."
Уошингтън Поуст Бук Уърлд

Информация за "Голото къпане"
  • Език Български
  • Брой страници 430
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация