200,00 лв.

Голям Проклет Sin City

Франк Милър
Артлайн Студиос
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
200,00 лв.

Съдържа всички седем графични романа на Sin City.

Най-големият и лош Син Сити от всички!
Амин.

„Нощта е адски гореща.“ С тези четири думи комикс вундеркиндът Франк Милър ни представи агресивен нов герой в агресивна нова поредица от младо издателство, като потъпка всички общоприети правила и революционизира света на така наречените „забавни книги“ в процеса. През 1991 г., когато Син Сити се появява в комикс страниците на Dark Horse Presents, Милър връща криминалната фикция в индустрия, деситилетия доминирана от супергерои. Новаторският му нео ноар стил, изпълнен с лоши типове, по-лоши момичета и брутални коли, удря като булдозер, променяйки пътя на бъдещите поколения аниматори, автори и режисьори – и, най-важното, на милиони читатели, които смело пристъпиха границите на Бейсин Сини, без да поглеждат назад.

В последвалите години Син Сити ражда седем графични романа, всеки от тях написан и нарисуван лично от Франк Милър, печели всички значими награди в индустрията и бива екранизиран в два поразителни филма, корежисирани от Милър и Робърт Родригес. Всички седем истории от Син Сити са събрани тук, в тази чудовищна книга, идеална за самозащита – повече от 1300 големи проклети страници, изпълнени с несравнимо напрежение, в които всеки ъгъл от Бейсин Сити бива преобърнат и всяко кърваво дело бива извършено.

С историите за тежкото сбогуване на Марв, смъртоносната жена, за която да убиеш, на Дуайт и битката на Хартиган с жълтото копеле, насред други, томовете на Милър за Син Сити съставят най-голямата и брутална криминална сага в историята на комиксите, а Големият проклет Sin City е перфектният начин да скочиш директно насред престрелката!

„Милър (е) най-значимият художник на комикси за последните двадесет и пет години.“
Los Angeles Times

Информация за "Голям Проклет Sin City"
  • Брой страници 1360
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2020
  • Размер см 32 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация