14,99 лв.

Аудио книга: Готов ли си да продаваш?, част 2

Ивайло Кунев
Selfinvest Career Consulting
Наличен
Оценка 4.0 от 1 глас
14,99 лв.

13 съвета за планиране на продажбите.

 

Аудио книгата "Готов ли си да продаваш?" е обучителен инструмент, който е специално разработен да учите и да усъвършенствате себе си в малките свободни пролуки по време на път от една за друга среща, на път за дома или в почивните дни.Темата за планирането на продажбите е от онези, които остават извън светлината на прожекторите, но ако искате да получите значително предимство пред конкурентите си и да реализирате повече продажби, то тази аудио книга е за вас.

Какво ще научите: как да анализирате пазара, конкурентите и клиентитекак да откривате, сегментирате и продавате на онези 20 % от клиентите, които ще донесат 80 % от продажбите викак по най-ефективен начин да си поставяте търговските целикак да дефинирате търговските си ресурсикак да познавате различните фази на развитие на продуктитекак да се възползвате от "фунията на продажбите"как да дефинирате ключовите фактори за успех във вашите продажби

 

Ивайло Кунев е корпоративен обучител и автор на програми за обучение и развитие на търговски персонал. Голяма част от кариерата му преминава в сферата на продажбите в двете направления - бизнес към бизнес и търговия на дребно.

 

"Една добра възможност да учим в онези моменти, които всички ние определяме като загубени, а именно докато пътуваме от точка А до точка Б."Ивайло Кунев

Информация за "Аудио книга: Готов ли си да продаваш?, част 2"
  • Език Български
  • Вид корица Кутия
  • Година на издаване 2013
  • Националност автор България
  • Размер см 12 x 20 см.
За автора

Ивайло Кунев е вдъхновяващ разказвач, мотивиращ обучител и писател.  

Завършва магистър по икономика и е дипломиран НЛП консултант. След над 20 години в корпоративния свят той решава да сподели опита и знанията си чрез обучения и книги.  

Честа тема, която засяга, са формули за успех и модели за лидерство, вдъхновени от действителни личности.