17,90 лв.

Границата

Робърт МакКамън
Deja Book
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 3 гласа
17,90 лв.

От автора на "Момчешки живот". 

 
Πpeди Зeмятa бeшe нaш дoм, ceгa тя e caмo… Гpaницaтa.

На трети април в десет часа сутринта адът се отваря в небето над Земята. Бледата ни синя точица се превръща в бойно поле за живите кораби на чудовищните горгони и призрачните пехотинци на зловещите мъгляви, вкопчени от хилядолетия в битка за Границата. За дни обединената военна мощ на държавите по света е съкрушена, а най-големите градове – разрушени. Последният час на човечеството е настъпил.

Комплексът „Пантър Ридж“ е един от последните бастиони, обитаван от шепа оцелели от апокалипсиса. Те знаят, че времето им изтича, но са безсилни пред абсурдната, приличаща на магия мощ на извънземните. Но надежда има. Итън Гейнс – момче, страдащо от амнезия, което по неведоми причини е надарено с непонятни, но изключително могъщи способности, е способно да се превърне в заплаха за воюващите извънземни, свикнали да се боят единствено едни от други...

"Границата" е триумфалното завръщане на легендарния Робърт МакКамън към това, което умее най-добре – да комбинира богатото си въображение с дързък и безкомпромисен стил, изграждайки не само внушителни картини с фантастични контури, но и запознавайки ни с герои, към които не можем да останем безразлични до самия бездиханен финал... а и дълго след това.

Информация за "Границата"
  • Брой страници 456
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2015
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 21 x 14 см.
За автора

Няма добавена информация