В книгата са включени лесни рецепти, които да ви помогнат в кухнята като използвате любимите гювечета.
Може да се каже, че глинените съдове слагат началото на кулинарната история на човечеството, защото с тяхната поява започва голямото готвене.
Стане ли дума дума конкретно за гювечета, феновете им мило ги наричат "изпразни хладилник" - слагаш някой и друг зеленчук, изостанало месо или колбас, сирене или кашкавал, чукваш по едно яйце, поръсваш с любимите подправки - готови сме!
Минимални усилия - перфектен резултат! Няма да се въртите край печката, да регулирате температурата, да прибавяте, да разбърквате... Просто напълвате гювечетата, слагате ги във фурната, включвате я и... пускате телевизора. И още едно голямо удобство - могат да се приготвят индивидуално, ако някой в семейството например не обича гъби или да речем не понася лук.
Широко е разпространено мнението, че мъжете обичали да приготвят гювечета.
The information below is required for social login