44,90 лв.

Музикална нощна лампа Hape - Овчица

44,90 лв.

Музикална нощна лампа – Овчица на Hape пристига в детската стая. Нощната лампа има и музикална кутия, която ще подари на мъника спокойни нощи и ще го приспи.

Помогнете на вашите малки деца да се унесат в спокоен сън с тази сладка сънлива нощна лампа овца. Тази дружелюбна, усмихната овца ще светне с нежен блясък и ще изсвири някоя от петте успокояващи приспивни песни. Можете също така да избирате между две настройки на звука. Включва режим на заспиване в рамките на 5 минути, когато музиката е на пауза или 30 минути, докато музиката продължава да се възпроизвежда. Овцата е напълно акумулаторна, така че не са необходими повече батерии! Страхотно помага на децата да заспят и насърчава любовта към животните.

Моделът има пет приспивни песнички:

- Знаете ли колко малки звезди има?;
- Спи, детенце, спи;
- Луната е изгряла;
- Приспивна песен на Шуберт;
- Уморен съм, ще поспя.

Лампата има приятна светлина при заспиване и потъва в режим на сън, и спира да свети след като музиката спре. Моделът се зарежда с USB.

Компанията Hape е сред най-големите производители на детски играчки в световен мащаб. От създаването си през 1986 година до днес фирмата произвежда образователни играчки от екологични материали. Основната идея на Петер Хендщайн – основател и собственик на Hape, е с игрите и играчките на марката малчуганите да се забавляват, да мислят и развиват интелекта си, без значение какви са езикът, полът и културата им. Именно към тези цели е насочена цялостната дейност на Hape, едновременно съобразявайки изработката на играчки със световната екология.

Информация за "Музикална нощна лампа Hape - Овчица"
  • SKU 6943478030596
  • Производител Hape
  • Възраст от 0
  • Материал Пластмаса, Дърво
  • Марка Hape