58%
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 12,00 лв.

Хари и Бъни, книга 2: Чудовища в градината

Филип Озбърн
Плеяда
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
Промо цена 5,00 лв. Редовна цена 12,00 лв. Спестяваш 7,00 лв.

Приключенията на Хари и Бъни продължават - и са по-щури от всякога.

„Хари и Бъни“ е популярна анимационна поредица за перипетиите на младия кандидат-илюзионист Хари, който си пада по измисляне на фокуси, за да шашне приятелите си, но не е достатъчно талантлив, че да приложи на практика наученото. Като капак асистентът му – пакостливото зайче Бъни, често му краде магическия жезъл. Хари все крои планове как да си вземе обратно жезъла и все се проваля. Бъни винаги е на път да загази, обаче учителката мадам Пени много го харесва и го пази от всички беди...
След ураган, предизвикан от звънеца на мадам Пени, Хари и съучениците му се озовават пред грамадно поле, което трябва да разчистят и да превърнат в градина. Хари измисля хитър начин – да разпръсне навсякъде изкуствен тор и мигом да изникнат красиви цветя. Обаче не забелязва, че на опаковката пише ЧУДОВИЩЕН ТОР. Внезапно всички растения се превръщат в разярени чудовища, едно подгонва Бъни. Обречени ли са? Мадам Пени ги спасява с едно замахване на магическия си жезъл.
Класът е в зоопарка. Хари успява да си вземе жезъла и обстрелва Бъни с електрически мълнии. След куп приключения учениците трябва да потеглят обратно. Само че Хари и Бъни са загубили магическия жезъл. Търсят го навсякъде, накрая го виждат в ръцете на една маймунка. Тъкмо го грабват, върху тях връхлита разяреният ѝ баща и ги запраща в езеро с алигатори.
После пък ги поглъща кит и в корема му намират съкровище. Най-после Бъни ще си купи грамаден морков.

Информация за "Хари и Бъни, книга 2: Чудовища в градината"
  • Брой страници 128
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2020
  • Размер см 15 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация