29,00 лв.

Хормонален баланс

Д-р Сара Готфрид
Вдъхновения
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
29,00 лв.

Какво е хормонален баланс и как да постигнем оптимално здраве.

„Хормонален баланс" е повратна книга, която показва как завръщането в балансирано хормонално състояние може да допринесе за излекуване от подлежащите здравословни проблеми и да доведе до възстановителен сън, повишена енергия, по-добро настроение, по-лесно отслабване, увеличена продуктивност и още много други позитиви.
Книгата „Хормонален баланс" на д-р Готфрид ще промени вашия живот.
В нея ще намерите научно доказан метод, разработен от завършил Харвард лекар, за подобряване на вашето физическо и психично здраве чрез оптимизиране на хормоналните ви нива.
Жените прекалено често чуват, че да изпадаш в променливи, на моменти даже мрачни, настроения, да нямаш желание за секс, да се чувстваш изцедена и скапана, да си прекалено стресирана и да не успяваш да наваксаш със съня, е просто част от това да си жена. Или пък биват подведени да вярват, че решението на тези проблеми се крие просто в шишенце с предписани лекарства. Д-р Сара Готфрид, световно признат лекар с диплома от Харвард и сертифициран практикуващ гинеколог, отказва да приеме, че да си жена, означава да се чувстваш претоварена, или че да пиеш хапчета като бонбони е новото „нормално". В своята книга „Хормонален баланс" тя споделя разработената от нея уникална програма за възстановяване на хормоналния баланс, с помощта на която хиляди жени са възвърнали своето благополучие, жизненост и оптимално здраве.

По един неосъждащ, подкрепящ и проникновен начин д-р Готфрид предоставя индивидуализиран план за действие в случай на хормонален дисбаланс. Лечебната стратегия на д-р Готфрид се базира на десетгодишно проучване на най-актуалните медицински изследвания от позицията ѝ на специалист по функционални и интегративни терапии и включва три етапа:

  • прием на добавки и целенасочени промени в начина на живот, които спомагат за справяне с подлежащите дефицити;
  • терапии с билкови препарати за възстановяване на баланса и оптималното функциониране на организма;
  • прием на биоидентични хормони (повечето от които са достъпни без рецепта).
Информация за "Хормонален баланс"
  • Език Български
  • Брой страници 396
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 16 x 23 см.
За автора

Няма добавена информация