18,99 лв.

Хотел

Артър Хейли
Сиела
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
18,99 лв.

Един хотел с неизчерпаем брой проблеми, възникващи всеки ден. Но и със способни хора, които да откликнат на тях.

Собственикът на елитния „Сейнт Грегъри“ разполага с по-малко от седмица да събере достатъчно пари, за да спаси делото на живота си. Междувременно честният и трудолюбив управител Питър Макдърмът прави всичко възможно да се справи с корумпираните служители, остарялата техника, претенциозните гости и няколко кризи, които заплашват да сринат реномето на хотела. И точно когато изглежда, че не може да стане по-зле, на главата на Питър се струпват опит за изнасилване в хотелска стая, грабежи, както и разследване на убийство.

По неподражаем начин, с дълбок психологизъм, Артър Хейли преплита историите на управители, служители, крадци, полицаи, херцози, магнати, дъщери на милионери и обикновени  чистачи, за да потопи читателите в малката вселена на хотелиерския бизнес. Хотелът не е просто сграда, в която хора отсядат за по няколко дни. Това е жив организъм, чието сърце бие със сърцата на неговите служители, и като всеки жив организъм може да страда от смъртоносни болести. Ще успее ли „Сейнт Грегъри“  да се излекува от своите, или времето му вече е дошло?

Информация за "Хотел"
  • Език Български
  • Брой страници 544
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2018
  • Размер см 14 x 21 см.
Артър Хейли
За автора

Артър Хейли е британско-канадски писател, автор на трилъри.

Става писател, окуражен от успеха на телевизионната му драма „Полет в опасност“, която привлича голям зрителски интерес и по пиесата е отпечатана книга.
Критиците отхвърлят творбите му като сковани, с накъсана сюжетна линия, но неговите почитатели ги опровергават, класирайки произведенията му като №1 по продажби.