Магазини
Любими
18,99 лв.
Изчерпано

Хотел

Артър Хейли
Сиела
Изчерпано количество
100%
18,99 лв.

SKU: 9789542827771

Тегло кг: 0.47

ISBN: 9789542827771

Автор: Артър Хейли

Издателство: Сиела

Език: Български

Брой страници: 544

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2018

Размер см: 14 x 21 см.

Един хотел с неизчерпаем брой проблеми, възникващи всеки ден. Но и със способни хора, които да откликнат на тях.

Собственикът на елитния „Сейнт Грегъри“ разполага с по-малко от седмица да събере достатъчно пари, за да спаси делото на живота си. Междувременно честният и трудолюбив управител Питър Макдърмът прави всичко възможно да се справи с корумпираните служители, остарялата техника, претенциозните гости и няколко кризи, които заплашват да сринат реномето на хотела. И точно когато изглежда, че не може да стане по-зле, на главата на Питър се струпват опит за изнасилване в хотелска стая, грабежи, както и разследване на убийство.

По неподражаем начин, с дълбок психологизъм, Артър Хейли преплита историите на управители, служители, крадци, полицаи, херцози, магнати, дъщери на милионери и обикновени  чистачи, за да потопи читателите в малката вселена на хотелиерския бизнес. Хотелът не е просто сграда, в която хора отсядат за по няколко дни. Това е жив организъм, чието сърце бие със сърцата на неговите служители, и като всеки жив организъм може да страда от смъртоносни болести. Ще успее ли „Сейнт Грегъри“  да се излекува от своите, или времето му вече е дошло?

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Артър Хейли

Артър Хейли е британско-канадски писател, автор на трилъри.

Става писател, окуражен от успеха на телевизионната му драма „Полет в опасност“, която привлича голям зрителски интерес и по пиесата е отпечатана книга.
Критиците отхвърлят творбите му като сковани, с накъсана сюжетна линия, но неговите почитатели ги опровергават, класирайки произведенията му като №1 по продажби.