Търсене
10.231.71.14-3.238.117.56

Подаръци за НЕГО

Дървен шах Ambassador Дървен шах Ambassador Дървен шах Ambassador
Цена: 209.00 лв.

Подарък за него

Подаръците за него определено не са много по-лесни, от колкото за нея. Именно затова трябва да вложим креативност в избирането най-подходящия подарък за него. Той може да бъде аксесоар, подходящ за работа, допълнение към неговото хоби или просто нещо, което да накара по-силната Ви половинка да се усмихне. През годините често са съществували различни тенденции при подаръците за него, докато сега винаги се опитваме да измислим нещо ново и креативно. Докато има любители на екстремните спортове, които биха се зарадвали на скок с парашут, то има и такива, които смятат, че органайзер или пъзел е идеалният подарък за него. Независимо за кого ще избирате подарък, ние ще Ви помогнем. Екипът на книжарници Orange Center е на разположение при избора на най-подходящия и интересен подарък за него!

 

Подарък за него – мъжка чанта

Мъжката чанта е неразделен аксесоар от ежедневието на всеки господин. Това я прави идеален подарък за него. Луксозната, качествена чанта е не само издръжлива, но предлага стилна визия, която да допълва силуета на всеки мъж. При нас в книжарници Orange Center можете да намерите вертикални чанти, които са страхотни за подарък за него. Всички те са оборудвани с джоб, които лесно се затваря с цип и дълга дръжка, подходяща за носене през рамо. Можете да намерите мъжките чанти в различни размери и цветове, които Ви дава възможност да изберете най-подходящия подарък за него.

 

Подарък за него – луксозен органайзер

Органайзерът е чудесен подарък за него, особено ако човекът, който ще получи изненадата, е по-разпилян и разсеян. Луксозните органайзери са не само за да си записвате важни неща или да съхранявате визитки, но и да допълват Вашата работна визия.

 

Стилният органайзер е отличен подарък за него, в който да си записва работни детайли, да организира деня си или да си записва предстоящи срещи. Освен това, той е удобен и лесен за използване дори на път. Луксозните органайзери, които можете да намерите в книжарници Orange Center, като подарък за него, са изработени от естествена телешка кожа. Тя гарантира стилна визия, както и издръжливост и перфектни резултати. При нас можете да намерите и подаръци за него, изработени от висококачествен микрофибър и мека изкуствена кожа.

 

Луксозните органайзери, които предлагаме като подарък за него, са оборудвани с метална шина с четири ринга и повдигащ (отварящ) механизъм, 25 мм в диаметър. Класическите органайзери разполагат с метална шина с шест ринга и повдигащ (отварящ) механизъм, 23мм в диаметър. Този тип подарък за него е изработен в размер А4 и ефективно ще Ви помогне за организиране на информация, списъци със задачи, проекти и други различни елементи.

 

Подарък за него – портфейл

Портфейлът спада към по-стандартните подаръци за него. Всеки има нужда от портфейл в ежедневието си. Затова трябва да залагаме на качеството и стила. Освен практичен подарък за него, портфейлът трябва да бъде класически и да допълва силуета на господина. В зависимост от изискванията на всеки, ние Ви предлагаме големи и малки портфейли, в различни цветове, като подарък за него. Всички те са оборудвани с различен брой отделения. По този начин можете най-лесно и ефективно да изберете най-подходящия подарък за него.

 

Подарък за него – калъф за ключове

Калъфите за ключове са много удобен и практичен подарък за него, особено на път. Те предлагат лесно съхранение на всички ключове, както и документи и пари. Този подарък за него е подходящ за по-разпиляни хора, които винаги не знаят къде са им ключовите. С калъфчето за ключове, този проблем лесно ще бъде разрешен. Освен това, калъфчетата за ключове са компакти и могат да се побират, както в чантата, така и в джоба. В книжарници Orange Center можете да намерите подарък за него – калъф за ключове, изработен както от изкуствени, така и от естествени материали. В зависимост от нуждите, този тип подарък за него можете да откриете в различни големини, които предлагат както съхранение на ключове, така и малки обекти като смартфон, айпод или цифров фотоапарат.

 

Подарък за него – запалка Zippo

Запалката Zippo е стилен и качествен подарък за него. Нейната класическа визия със сигурност може перфектно да допълни силуета на всеки господин. При нас в книжарници Orange Center можете да намерите класическите модели на Zippo, като подарък за него, както и по-иновативните и забавни дизайни. Можете да изберете между класическата сребърна, златиста или месинг, както и различни абстрактни модели, запалка за любителите на билярда и още много други. Размерът на запалките Zippo е много удобен и може да се побере в джоб или малка чантичка. Изберете запалки Zippo като стилен и елегантен подарък за него!

 

При нас в книжарници Orange Center можете да откриете и различни аксесоари за запалките Zippo. Ако искате да купите подарък за него от голяма група хора или колегите в офиса, можете да създадете пълен комплект запалка с калъфче, както и принадлежности за запалката. Така подаръкът за него е не само функционален и стилен, но и няма нужда след това да се търсят допълнителни аксесоари за запалката.

 

Подарък за него – швейцарско ножче

Швейцарското ножче е изключително удобен и практичен подарък за него. Преди години, то е присъствало в почти всяка мъжка чанта. Швейцарското ножче е страхотен подарък за него, особено когато човекът е запален планинар или турист. Мултифункционалността на този подарък за него, както и голямото разнообразие от принадлежности, го прави толкова обичано от всеки мъж. При нас в книжарници Orange Center можете да намерите различни видове швейцарски ножчета, страхотни като подарък за него. Те се предлагат в различни размери, екипирани с разнообразни инструменти, които ще Ви помогнат където и да се намирате! Изберете най-подходящия размер и функционалност за да направите най-добрия подарък за него.

 

Подарък за него – комплект инструменти

Ако търсите подарък за него – запален планинар, турист или човек, които обича да пътува, то комплектът за инструменти е чудесен избор! Компактният комплект инструменти може да се пренася лесно, като съдържа всичко нужно за всеки пътешественик! Този подарък за него е оборудван със заострени клещи, секачи за тел, нож с гладко и назъбено острие, комплект отвертки, пинсети, трион, комплект за палене на огън и риболов и още много инструменти. Комплектът с инструменти е страхотен подарък за него, който ще се превърне в незаменим спътник на всеки един пътешественик. Изберете този тип подарък за него, за да изненадате близък и любим човек!

 

Към комплекта за инструменти, може да добавите и комплект шестограми – още едно практично предложение за подарък за него. Този комплект е много по-издръжлив от ноктите на ръцете и има доста по-голяма функционалност от ключовете за вкъщи. Не позволявайте липсата на правилния инструмент да провали деня ви. Изберете комплектите инструменти като практичен и удобен подарък за него.

 

Подарък за него – компас

Още една идея за подарък за него, посветена на авантюристите и пътешествениците. Този компас не е толкова подходящ за реална употреба, но е страхотно предложение за декорация в дома. Този подарък за него е стилен и семпъл. Компасът е изработен от месинг със златист цвят, което му придава по-автентична и старинна визия. Подаръкът за него - компас разполага с капаче и метална кутия, с която можете лесно да го пренасяте, без да се притеснявате от евентуални повреди на корпуса. Този подарък за него е перфектното допълнение за всеки пътешественик и Ви гарантира, че определено ще бъде забелязан и оценен.

 

Подарък за него – комплект за покер

Всеки човек, малко или много, обича да залага. Тръпката да рискуваш и да спечелиш. Ние Ви предлагаме комплекти за покер, които са идеален подарък за него. Различните комплекти са оборудвани с всичко нужно за една игра на покер. В тази идея подарък за него има различни вариации на комплекти с чипове, зарове, карти за игра и други. Ако нещо липсва в комплекта за покер, то можете да го намерите и допълнително в книжарници Orange Center. Този подарък за него е подходящ, както за професионалисти в бранша, така и за любителите на покера. Тази идея за подарък за него несъмнено ще Ви дава много поводи да се събирате с колеги и приятели!

 

Подарък за него – конструктор

Подреждането на пъзели, сглобяването на конструктори и различни модели коли или самолети е страхотно занимание в свободното време. И са идеални за подарък за него! Пъзелът ни дава възможността да изразим креативност и да правим нещо с ръцете си. В книжарници Orange Center можете да намерите конструктори, които са оригинални и качествени подаръци за него. При нас можете да намерите, както готови модели на определено нещо, така и градивни елементи, с които да сглобите каквото си пожелаете. Като подарък за него, ние Ви предлагаме метален конструктор, които се състои от общо 330 отделни метални парчета и инструменти за тяхното сглобяване. Крайният продукт ще бъде иновативен космически кораб. Но ако подаръкът за него е за човек, които обича да създава неща по свой модел, Ви предлагаме нещо малко по-различно. При нас можете да намерите подарък за него - конструктор с общо 135 парчета, с който може да се сглоби кола, самолет, къща, замък и каквото още си пожелаете. Изберете конструктор като креативен и забавен подарък за него.

 

Подарък за него – 4D пъзел

4D пъзелите са страхотен подарък за него, особено ако обича да пътува и да преоткрива нови градове и държави. Ние Ви предлагаме 3D пъзели на различни популярни дестинации по света, като те позволяват да погледнете и по още една линия – времето. Освен актуална карта на Барселона, Дубай, Берлин, Ню Йорк, в подаръка за него е включена и старинна карта, как е изглеждал градът преди няколко века. В комплектите на подаръка за него са включени и определен брой сгради, които пресъздават емблематични монументи и архитектурни постижения в градовете. С помощта на 4D пъзелите можете не само да се забавлявате, но и да научите много за начина, по който градовете се развиват през годините. Този подарък за него определено ще се превърне в красиво допълнение на интериора на дома и ще Ви помогне да научите нови и интересни неща.

 

Подарък за него – класически пъзел

Пъзелите освен образователни и за деца, могат да бъдат развлекателни и за възрастни. Манията за подреждане на пъзели продължава да се разширява и да набира почитатели. Ние Ви предлагаме класически пъзели като интересен и забавен подарък за него. Той позволява да го нарежда както един човек, така и повече хора. Класическите пъзели се предлагат във всевъзможни варианти, с безкрайни възможности за шарки и картинки, които да се отпечатат на него. Именно това ги прави подходящ избор за подарък за него. След като бъде завършен, подаръкът за него – пъзел може да се превърне и в част от интериора на дома. Просто го сложете в рамка и наглед обикновения пъзел се превръща в красива картина.

 

Подарък за него – сглобяеми модели

Сглобяемите модели позволяват лесно и бързо пресъздаване на класически автомобил, военен самолет или боен кораб от времето на Втората Световна война. Този подарък за него е подходящ за колекционери, запалени по този тип умалени модели. Всички сглобяеми модели, които предлагаме, могат да се превърнат в незаменим модел от всяка една колекция. Освен военни самолети и бойни кораби, ние Ви предлагаме различни видове автомобили, ракети, дори различни видове двигатели – парен, 4-ри тактов и други. Голяма част от подаръците за него – сглобяеми модели се предлагат в умален мащаб 1:32, като само при ракетите той е по-малък – 1:144. Сглобяемите модели са подходящи за сглобяване, както от Вас, така и с помощта на Вашите деца. По този начин с този подарък за него, можете да ги научите на много нови и полезни неща.

 

Подарък за него – калиграфски комплект

Калиграфията е визуално изкуство, свързано с начина на писане. И до днес, тя намира приложение в ежедневието и има много хора, които я практикуват. Именно затова, ние Ви предлагаме калиграфските комплекти като иновативни подаръци за него. В момента, калиграфията най-често се използва при надписването на сватбени покани, както и при създаването на нов тип шрифт и типография, оригинални лога, религиозно изкуство и много други. Изучаването на калиграфията като начин на писане е дълъг и продължителен процес, а всеки, решил да се посвети на това изкуство има нужда от калиграфски комплект. Понякога, те са трудни за намиране, но ние Ви ги предлагаме като подарък за него. Основните елементи от калиграфските комплекти са писалка с истинско паче перо и 6 различни писци, както и шишенце с мастило. Ние Ви предлагаме подарък за него – луксозен калиграфски комплект, в който можете да намерите и 2 вида печат - печат с лого слънце и восъчен печат.

 

Подарък за него – шах, домино и табла

Шаха, доминото и таблата са класически бордови игри, които всеки един човек е играл поне веднъж в живота си. И затова ние Ви ги предлагаме като предложение за подарък за него. Играта на домино е едно от класическите семейни забавления, еднакво интересна както за големи, така и за малки. Ние Ви предлагаме луксозна дървена кутия с класически плочки за домино, като подарък за него. А ако искате да персонализирате идеята си, дървото Ви позволява да гравирате пожеланието си на самата кутия от подаръка за него.

 

Таблата е игра, която и до днес нашите баби и дядовци играят. И все още ако се разхождаме в парк можем да видим класически „турнир по табла“. Ние от книжарници Orange Center Ви предлагаме сгъваема дървена табла като подходящ подарък за него. В комплекта се включват още дървени пулове за игра, както и зарчета.

 

Шахът е изключително труден и интелектуален спорт, който учи на предприемчивост, както и логика. Именно затова Ви предлагаме шаха като подходящ подарък за него. Освен табли за шах, при нас можете да намерите и комплекти с фигурки. Те са изработени от висококачествено дърво, като са им добавени допълнителни утежнения, за да стоят стабилно на дъската. Заедно с таблата за игра, те се превръщат в идеален комплект за подарък за него.

 

Подарък за него – кутия за вино и инструменти

Ценителите на виното не са малко и именно затова ние Ви предлагаме подарък за него, с които да успеете да го изненадате и впечатлите. В книжарници Orange Center можете да намерите елегантна кутия за бутилка вино, към която са добавени и всички нужни аксесоари при сервирането на вино. В този подарък за него има тирбушон, тапа и ринг. За всички ценители на виното, това е идеалният подарък за него.

 

Подарък за него – ваучер

Ако след всички наши предложения все още не знаете какво да изберете като подходящ подарък за него, не се притеснявайте! Ние от книжарници Orange Center Ви предлагаме възможността да закупите ваучери, с които може да се закупи всичко от нашите обекти. Те могат да бъдат използвани както за книги, така и за аксесоари, подаръци за него и нея, канцеларски материали и каквото пожелаете. Този тип подарък за него дава голяма свобода на всеки да избере именно това, което иска и от което има нужда. Затова вместо да се чудите дали сте избрали правилната книга или подходящият подарък за него, се обърнете към ваучерите! С тях със сигурност няма да сгрешите.

 

Доверете се на книжарници Orange Center при избирането на уникални и креативни подаръци за него. Ако все още не знаете какво да купите, ние ще Ви помогнем! Посъветвайте се с екипа на книжарници Orange Center за да изберете най-добрия подарък за него. 

 

Подарък за него
Подарък за него – мъжка чанта
Подарък за него – луксозен органайзер
Подарък за него – портфейл
Подарък за него – калъф за ключове
Подарък за него – запалка Zippo
Подарък за него – швейцарско ножче
Подарък за него – комплект инструменти
Подарък за него – компас
Подарък за него – комплект за покер
Подарък за него – конструктор
Подарък за него – 4D пъзел
Подарък за него – класически пъзел
Подарък за него – сглобяеми модели
Подарък за него – калиграфски комплект
Подарък за него – шах, домино и табла
Подарък за него – кутия за вино и инструменти
Подарък за него – ваучер

Виж повече Виж по-малко