16,99 лв.

Идол

Кристен Калихан
16,99 лв.

Когато Либърти вижда Килиан проснат на двора ѝ, това далеч не е любов от пръв поглед. Но под арогантната му маска и красива външност се крие чаровен, секси и забавен мъж, който я привлича неустоимо.
Той може да е неин, ако се осмели да се бори за него. Има само един проблем – целият свят. Защото Килиан е рок звезда и идол за милиони.
Как може Либи да го задържи за себе си, след като всички го искат?
Като вокалист в най-известната рок банда, на него сякаш не му липсва нищо. Но след едно съдбоносно решение, безгрижният му живот се разпада. Единствено Либи може да го спаси. А Килиан е пристрастен към нея. Чувството да я докосва е още по-възпламеняващо, отколкото когато феновете крещят името му.
Всички очакват Килиан да се завърне на сцената, но той не може да изостави Либи. Трябва да я убеди да тръгне с него на всяка цена. Защото Либи грее най-ярко в неговите очи.

Кристен Калихан е известен автор, трикратно номинирана за наградата „РИТА“ и е носител на две награди „Romantic Times Reviewer’s Choice“. Калихан обожава професията си, а когато не пише, обикновено чете. Живее във Вашингтон със съпруга и двете си деца.

Информация за "Идол"
  • Брой страници 288
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Кристен Калихан е американски автор на романтични романи.  

Първото заглавие с неин подпис „Firelight“ е издадено през 2012 година и печели множество отличия. Пише книги, обединени в поредици, както и самостоятелни романи, които бързо се превръщат във фаворити на читателите.  

Кристен Калихан е носител на престижната награда за автори на романтични книги  RITA. Три пъти е номинирана и два пъти печели наградата RT Reviewers' Choice.