39,90 лв.

Дървена игра Professor Puzzle: Rounders

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
39,90 лв.

Игра от серията "Great Garden Games" на Professor Puzzle.

В тази игра с бухалка и топка трябва да имате бърз ум, набито око, бързо бягане и тежък удар.

Правила:
Пазещият отбор избира играч, който да хвърля топката. Това се случва от средата на игралното поле, но на разстояние, което позволява топката да бъде хвърляна удобно. Играчът хвърля топката към противника, който ще удря топката. Той трябва да удари топката възможно най-далеч и след това да пробяга всички бази в обратна на часовниковата стрелка посока.

Целта е да се пробягат всички четири бази, като се направи обиколка. Играчите трябва да спрат да бягат, ако пазач на противниковия отбор хване топката или я върне на подаващия. Играчите, които са пробягали всички четири бази, могат отново да удрят, когато им дойде редът. Процесът се повтаря докато всички играчи са в аут. Тогава отборите разменят местата си.
Удрящ играч е аут, когато някой от пазещите базите улови топката преди да е паднала на земята. Аут са и когато пазещият достигне с топката до базата, преди да са преминали през нея. За индикация на това, пазещия трябва да докосне дървения прът с топката.

Точкуване:
Отбелязана обиколка се зачита, ако удрящият играч премине през всички четири бази, преди да е вкарана в игра следваща топка. Ако играчът достигне края след вкарване на следваща топка, се зачита половин обиколка.
След като и двата отбора са завършили и нямат повече активни играчи, печели този с повече обиколки.

Материал: дърво

Съдържание на комплекта:

- 1 бухалка;
- 4 стойки;
- 1 топка;
- 1 чанта;
- книжка с инструкции.

Препоръчителна възраст: 3+ години

Информация за "Дървена игра Professor Puzzle: Rounders"
  • SKU 5060506539133
  • Производител Professor Puzzle
  • Категория Children's Game
  • Колекция Great Garden Games
  • Марка Professor Puzzle