99,90 лв.

Игра с кегли Professor Puzzle

 
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
99,90 лв.

Игра от серията "Great Garden Games" на Professor Puzzle.

Страхотна игра, с която да докажете вашите умения в прицелването и хвърлянето на топка.

Забавлявайте се с приятели в парка или градината.

Правила:
Поставете шестте кегли в триъгълна форма. От мястото на кеглите, направете шест крачки назад. От тази позиция играчите ще хвърлят топката. Определете колко хода ще има всеки играч.
Първият играч е на ход и прави опит да събори възможно най-много кегли. Един ход се състои от две хвърляния. След първото хвърляне играчът се опитва да събори остатъка от кеглите с втория си удар. Ако играчът събори всички кегли с първия удар, то кеглите се нареждат наново за втория. Запишете броя кегли, които са били съборени. След това кеглите се подреждат наново за следващия играч. Събарянето на всички кегли с един удар се нарича страйк. Събарянето на всички кегли с двата удара се начира спеър.
Точкуване:
По една точка се дава за всяка съборена кегла. Съответно на един ход може да се спечелят 12 точки, ако са направени два страйка. Ако отбележите спеър, получавате една бонус точка, тоест получавате 7 точки.
След като всички са направили определения предварително брой ходове, точките се сумират и печели този с най-много точки.

Съдържание на комплекта:

- 6 кегли;
- 1 топка;
- книжка с инструкции.

Материал: дърво

Размери на кутията: 46.4 х 23.9 х 7.7 см.

Препоръчителна възраст: 3+ години

Информация за "Игра с кегли Professor Puzzle"
  • SKU 5060036535612
  • Производител Professor Puzzle
  • Материал Дърво
  • Колекция Great Garden Games
  • Марка Professor Puzzle