14,90 лв.

Игрите на глада, книга 3: Сойка-присмехулка

Сюзан Колинс
Екслибрис
Наличен
Оценка 4.8 от 4 гласа
14,90 лв.

Последна трета книга от хитовата поредица „Игрите на глада“ на Сюзан Колинс.

Казвам се Катнис Евърдийн. Защо не съм мъртва? Би трябвало да съм мъртва.

Окръг 12 е унищожен, но Катнис Евърдийн, огненото момиче, е оцеляло. Гейл е успял да избяга. Семейството на Катнис е в безопасност. Пийта е в ръцете на Капитола. Окръг 13 наистина съществува, има бунтовници, има нови лидери. Революцията се разгаря.

Успехът на въстанието зависи от готовността на Катнис да се подчини, да поеме отгворност за живота на безброй хора и да промени бъдещето на Панем. За да го направи, тя трябва да преодолее гнева и недоверието си и да стане Сойка-присмехулка - символ на въстанието - каквато и да е цената лично за нея.

"Игрите на глада е жесток, разтърсващ роман със задъхващо темпо, който веднага хваща... Не можех да оставя книгата..."
Стивън Кинг

"Изумителна! Ето една книга, която няма да ви приспи. Съветвам ви да я започнете рано сутринта и да си освободите деня от всички други задължения."
Стефани Майър

Информация за "Игрите на глада, книга 3: Сойка-присмехулка"
  • Език Български
  • Брой страници 384
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Размер см 13 x 20 см.
Сюзан Колинс
За автора
Сюзан Колинс започва своята професионална кариера през 1991 г., като пише сценарии за детски телевизии. Работила е за Nickelodeon, като това включва няколко шоута номинирани за награда "Еми". 
 
Един ден мислейки си за "Алиса в страната на чудесата", се замисля за това как би изглеждало това в крайните квартали, където е по-голяма възможността някой да падне в канал отколкото в заешката дупка. И там няма да бъде посрещнат с чай. А какво може да го посрещне...? Това и е историята на "Грегор, горноземеца", първата поредица в пет части на Колинс.