11,00 лв.

Итригантката книга 6 - Искам точно теб

Сесили фон Зигесар
ИнфоДАР
Ограничена наличност
11,00 лв.
Книгата е 6та подред от поредицата "Gossip girl" на Сесили фон Зигесар.
 
Шеста книга от поредицата за Интригантката, вдъхновила нашумелия и в България сериал "Gossip Girl" ("Клюкарката"). Луксозното издание е част от лимитираната колекция, включваща плакати с героите от сериала от вътрешната страна на корицата. 
Поредицата романи за Интригантката представя живота на група тийнейджъри от висшето общество на Ню Йорк. Вълнуващи забавления и страти, ревност и предателства – това е светът на Интригантката. Днес ще разберем кой е приет в колежа на мечтите си, кой ще трябва да се задоволи с тъпия си резервен вариант и кой – страшно е да си го помислиш – не е приет никъде. Това е най-критичният момент в досегашния ни живот, а някои момичета трудно издържат на напрежението. Но довечера кандидатстудентската треска ще е зад гърба ни и ще можем да се погрижим за нещо наистина важно: любовта. А тя, както знаем, върви ръка за ръка с купоните... Успех и умната! 
 
 
„Сексът и градът, но с по-млади мадами” - Teen People
 
“Опасно, престъпно удоволствие. Книгата сама по себе си е като интрига – веднъж започнеш ли я, няма отърване.” - Publisher Weekly
Информация за "Итригантката книга 6 - Искам точно теб"
  • Език Български
  • Брой страници 238
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2011
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Сесили фон Зигесар

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация