21,00 лв.

Избери си жертва

Джонатан Баркър
Плеяда
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
21,00 лв.

Падате ли си по филмите УМИРАЙ ТРУДНО и РАДИОШОУ? Ако отговорът е ДА, тогава ще си паднете и по ИЗБЕРИ СИ ЖЕРТВА - най-новият бестселър на Джонатан Баркър (автор на прочутата поредица за Убиеца Четирите маймуни, „Дракул“ и „Сърца за изгаряне“).

Противоречивата радиоводеща Джордан Бригс се е добрала до върха на този труден бизнес, защото не спестява нищо на събеседниците си, не щади чувствата им и не се бои да казва всичко, което мисли. Успехът обаче си има цена - бракът й е съсипан, отчуждила се е от всичките си близки, дори от майка си. Ако не е дъщеря й Шарлот, личният й живот ще е в руини. Но… най-важен е рейтингът, нали?

Странното обаждане в началото на поредното й радиошоу за нея е само начин да възбуди интереса на слушателите, защото без предисловия мъжът казва: „Ще ти предложа избор.“ Без да подозира в какво се замесва и против волята на продуцента Джордан приема да участва в наглед невинна игра и така неволно отваря врата към миналото.

Милиони слушатели имат невероятната възможност да следят смъртоносния дуел в ефира. Отдавна погребани събития възкръсват и Джордан Бригс е принудена да приеме един-едничък простичък факт - по един или друг начин плащаш за всички свои решения…

Информация за "Избери си жертва"
  • Език Български
  • Брой страници 364
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2021
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация