18,00 лв.

Избрах да бъда щастлив

Стефан Гарние
18,00 лв.

Тази книга е съвършеният спътник по пътя на щастието, който ни разкрива как да се научим да бъдем по-доволни.

А ако щастието е просто избор? Ако е достатъчно да промениш представата си за света, за да промениш живота си? Именно това предлага авторът чрез тази книга, базирана на цитати, често елегантни и забавни, за да ни накара да се замислим и да ни помогне да бъдем по-щастливи в ежедневието си.

Осланяйки се на поети и велики мъдреци, авторът ни води към едно вдъхновяващо и изпълнено с хумор философско пътешествие, изпъстрено с конкретни примери. В него откриваме значението на простотата, на споделянето, на необходимостта да поемаме отговорност за своите избори, да се осмеляваме, да обичаме, да вярваме в себе си и в мечтите си.

”Избрах да бъда щастлив, защото да говориш е по-лесно, отколкото да мълчиш, защото на утрините им липсва слънце, а на нощите - мечти. Избрах да бъда щастлив, за да споделям, за да се смея - тези присъщи на човека характеристики, за които така често забравяме. Избрах да бъда щастлив, защото избрах да живея. За вас остава тозчас да тръгнете с широка усмивка към бъдещето си.”

Книгата е част от поредицата ”Locus spiritualis” на издателство ”Intense”.

Стефан Гарние е писател и хроникьор. Упражнявал е различни професии, сред които дърводелец, уеб дизайнер и финансов консултант. Избрал да бъде щастлив, той се е отдал на своята страст към писането - като романист, есеист и автор на текстове на песни. Сред най-известните му книги е бестселърът ”Как да мислим и постъпваме като котка”, издаден на над 28 езика.

Информация за "Избрах да бъда щастлив"
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация