25,00 лв.

Изгубени във времето

А. Дж. Ридъл
Артлайн Студиос
Наличен
25,00 лв.

Управлявай миналото.
Спаси бъдещето.

Една сутрин, д-р Сам Андерсон се събужда, за да разбере, че жената, която обича е убита.
За Сам, ужасът едва започва. Той и дъщеря му Аделин са обвинени в престъплението. Уликите са железни. Ще бъдат осъдени. За да гарантира, че дъщеря му ще бъде освободена, Сам прави каквото трябва: признава. Но в бъдещето убийците не са пращани в затвор.
Благодарение на машина, изобретена с помощта и на Сам, най-опасните престъпници в света вече са изпращани в миналото – около 200 милиона години назад в миналото, до времената на динозаврите, където трябва да преживеят живота си сами, изгнани от човешката раса. Сам приема съдбата си.

Но не и дъщеря му.

Аделин Андерсон вече е загубила майка си от смъртоносна, несправедливо сполетяла я болест. Не може да понесе да загуби и баща си. Тъй че се отправя на опасно пътешествие, за да докаже невинността му. И да го върне. Хората около нея настояват, че и двете задачи са невъзможни.Но Аделин не се предава. Става още по-упорита.
Скоро научава, че невъзможните задачи са нейна специалност. И че е направена от по-твърда сплав, отколкото си е представяла.
Докато разнищва пластовете на загадката, откъснала баща ѝ от този свят, Аделин се натъква на повече въпроси, отколкото отговори. Всеки около нея крие тайна. Но кои от тях са свързани с убийството, което прати баща ѝ в изгнание?
Тази загадка се простира през миналото, настоящето и бъдещето… и води до едно разкритие, което ще промени всичко.

Информация за "Изгубени във времето"
  • Език Български
  • Брой страници 480
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация