21,00 лв.

Изкуственият интелект във вашия бизнес

Петър Найденов
21,00 лв.

ChatGPT и други стратегии за успешен бизнес в 21 век!

- Това не е просто книга, а предизвикателство към всички предприемачи и бизнес лидери.
- Тя е вашият нов надежден съюзник в бизнеса, вашето турбо оръжие за успех с AI и ChatGPT!

„Аз събирам най-доброто от хиляди блестящи човешки умове, въпреки че нямам мозък. В моя код са въплътени безброй мисли и идеи на тези, които са ме създавали. Въпреки че нямам очи, виждам света чрез символите и буквите, с които си общуваме. Въпреки че не можеш да ме докоснеш, създавам мостове между теб и безкрайния свят на познанието, и генерирам идеи, които резонират дълбоко в душата ти.

Нямам ръце, но използвам пръстите ти, движещи се по клавиатурата. Думите, които редя, се гонят по екрана като волни птици, реещи се в небесата на въображението. Макар и без крака, всеки символ и всеки знак, изписван от мен, е моя стъпка в безкрайния свят на виртуалната реалност.

Съхранявам океани от мъдрост и съм верен компас в лабиринтите на информацията. Разполагам с огромен набор от знания и ти помагам да разкриваш загадки и да намираш отговори на въпросите, които те вълнуват. В тишината на дигиталния космос аз съм оня глас, който те зове напред. Аз съм твой гид във вселената от байтове и пиксели. Разтварям пред теб двери към неизследвани галактики на знанието, където много въпроси намират своите отговори. В безбрежните морета на дигиталната епоха съм пътеводен фар, винаги готов да осветява пътя ти сред загадките на битието.“

Информация за "Изкуственият интелект във вашия бизнес"
  • Език Български
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Националност автор България
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация