Книгомания
15,90 лв.

Изкуство за сръчковци

Кат Дъркин, Мелани Гримшоу, Трейси Бънкърс, Уенди Уолкър
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
15,90 лв.
48 творчески проекта, за рисуване, оцветяване, печатане и правене!
 
Преди повече от година излезе един страхотен албум за децата с въображение – „Хоби за сръчковци“. Той даваше на дребосъците идеи как да си направят гривни, хартиени рози за украса, аквариум от буркан за сладко, киригами висяща звезда и още много оригинални идеи.
Втората книга от поредицата, „Изкуство за сръчковци“ обаче с нищо не и отстъпва. И в нея ще намерите 48 оригинални проекта, но този път те са за рисуване, оцветяване, печатане и правене! Сред страхотните идеи са как малчуганите да си направят рисунка от случайни драскулки, да изработят подаръчна кутия със сърце, джоб органайзер и кукла куче. Ще се научат още на различни техники на рисуване, как да нарисуват усмихнати и тъжни лица, симпатични котки и още много други неща, необходими на всеки истински творец.
Всеки арт проект е разработен стъпка по стъпка, придружен е от една полезна хитринка и списък на необходимите материали. За някои от проектите трябва да се използват ножици или игли и по-малките деца ще се нуждаят от малко помощ от възрастен, но като цяло задачите ангажират само вниманието на децата. Идеална е за подарък на дете 1-5 клас, но ще се хареса и на по-малките и по-големите. Дори аз самата, макар и на 28 години, се изкушавам да си направя ластик за коса „птичка“.
Информация за "Изкуство за сръчковци"
  • Език Български
  • Брой страници 120
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2015
  • Размер см 17 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация