24,00 лв.

Изкуството да рисуваш животни

Колектив
Книгомания
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
24,00 лв.
Научете се как бързо и ленсо да рисувате животните, които обичате. Усовете това уникално изкуство и се забавлявайте докато рисувате.
 
Животните ни очароват през целия ни живот. Това практическо помагало ще ви научи на всичко необходимо, за да пресъздадете с молив тяхната сила и характер.
 
- Подробното въведение ще ви запознае с основните техники и материали за рисуване. Ще се научите как да работите с модели, на какво да обърнете внимание, когато рисувате на открито, как да щриховате най-добре или как да композирате своите картини.
 
- След въведението на лесен и достъпен език са изложени най-важните аспекти в рисуването на животни в покой или в движение. Ще намерите също и практични съвети , илюстрирани с рисунки.
 
- Книгата включва почти 200 страници с упражнения, обхващащи най-важните аспекти относно рисуването на животни, които биха били интересни за запалените художници. Илюстрациите са придружени от практически съвети, които да ви помогнат да изобразите различни представители на животинския свят, да изберете правилната перспектива и идеална композиция или майсторски да нарисувате някое животно в движение.
 
- Последните две глави – „Комикси” и „Рисуване на фантастични животни”, ще отведат страстните художници на животни в едно изцяло ново измерение.
 
- Този изключителен сборник е създаден на базата на книгите за рисуване на Уолтър Фостър, които са високо ценени и досега от тях са продадени над 1,5 милиона бройки.
Информация за "Изкуството да рисуваш животни"
  • Език Български
  • Брой страници 240
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2016
  • Размер см 22 x 28 см.
За автора

Няма добавена информация