29,00 лв.

Изкуството на победата

Фил Найт
Локус Пъблишинг
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
29,00 лв.
Историята на една легендарна марка - Найк. Историята от създаването на компанията до днешни дни с всички пречки, които срещат по пътя си.
 
„Изкуството на победата” е невероятна история за късмета, упоритостта, знанията и уменията и вълшебната алхимия на няколко ексцентрични личности, които се обединяват, за да създадат Nike. Цяло чудо е, че това изобщо се случва, защото, както разбрах от тази книга, въпреки че сме нация, която възхвалява свободното предприемачество, ние сме ненадминати в това да го възпрепятстваме. Уроците, които Фил Найт ни дава за предприемачеството и за пречките, пред които човек се изправя, опитвайки се да създаде нещо, са безценни. Прегънах твърде много страници, за да ги споменавам.”
~ Ейбрахам Вергийс, автор на бестселъра на New York Times, Cutting for Stone
 
„Познавам Фил Найт, откакто бях малък, но не го познавах истински, докато не отворих тази прекрасна, изумителна, задушевна книга. Същото важи и за Nike. Носех екипа им с гордост, но не си давах сметка за невероятната сага от иновации, оцеляване и триумф, която стои зад всяко лого. Откровени, забавни, изпълнени с напрежение, литературни – това са мемоари за хората, които обичат спорта, но преди всичко за тези, които обичат мемоари.”
~ Андре Агаси, автор на бестселъра на New York Times, „Открито”
 
„Изкуството на победата” е пътуването на един невероятен герой, епичен разказ за вярата, уникалната решителност, превъзходството, провала, триумфа, изстраданата мъдрост и любовта. Истинско чудо е, че Nike съществува. Дочетох последното изречение с пълно благоговение, вдъхновена и благодарна за преживяното.”
~ Лиса Дженоува, автор на бестселърите на New York Times, „Все още Алис” и Inside the O’Briens
Информация за "Изкуството на победата"
  • Език Български
  • Брой страници 480
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2016
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация