15,00 лв.

Изнудвачът

Елена Чамуркова
Фабер
Ограничена наличност
Оценка 5.0 от 1 глас
15,00 лв.

Романът разказва за интригуващи любовни истории паралелно с интригите, които стоят в корупцията и властта. 

От авторката на "Обществена поръчка".

Изнудвачът е вълнуващ политически трилър, история за корупция, власт, политика и журналистика, и за мръсните тайни помежду им.

Топ-журналистът Георги Георгиев и изкусителната пиарка Мадалена Младенова изнудват с компрометиращ сексклип за триста хиляди евро влиятелен управник, номиниран за "Кмет на годината".

Кметът Пламен Радев изнудва политическите си опоненти и прибягва до брутални средства.

Максим Максимов - Лорда, емигрант в Швейцария и мултимилионер с огромен авторитет, ловко манипулира правителството и всяка власт по ключови за сигурността на страната военни сделки.

Калоян Иванов - магнетичен млад мъж с много тайни и пороци, в плен на двойствената си природа. Зад страстта към парите и безкрупулното отношение към конкурентите обаче се крие ранимо и жадно за обич сърце.

Николай Мартинов е успял предприемач със собствен бизнес, лидер на гражданско движение, който се превръща в жертва заради принципите и почтеността си.

Лора Маринова е главен редактор на влиятелния областен всекидневник "Полет". Млада и амбициозна, разочарована от предишна връзка, страхуваща се да обича...

Гълъбина Добрева - Габи - самотна майка и дългогодишен репортер. Една нейна реплика ще преобърне живота на няколко човека...

Кой е най-големият изнудвач и коя е най-голямата жертва?

Изнудвачът разкрива безкомпромисния свят на властта, фалшивия блясък и интригуващи любовни истории.

Информация за "Изнудвачът"
  • Брой страници 312
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2019
  • Националност автор България
  • Размер см 13 x 20 см.
За автора

Няма добавена информация