Магазини
Любими
14,90 лв.

Изповедта на един икономически килър

Джон Пъркинс
Световна библиотека
В наличност
0%
14,90 лв.

SKU: 9789545741067

Преводач: Теодор Михайлов

Тегло кг: 0.361

ISBN: 9789545741067

Автор: Джон Пъркинс

Издателство: Световна библиотека

Език: Български

Брой страници: 336

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2012

Националност автор: САЩ

Размер см: 13 x 20 см.

В тази шокираща книга Джон Пъркинс описва своето израстване от жертвоготовен слуга на корпоратокрацията до страстен защитник на онеправданите. Вербуван от Националната агенция по сигурността на САЩ, той обикаля света като суперплатен консултант от елитна международна корпорация с една цел - да доведе до "васална" зависимост Индонезия, Панама, Еквадор, Колумбия, Саудитска Арабия, Иран и други стратегически важни страни. Задачата му не е лесна - трябва да убеди правителствата на тези държави колко "полезно" би било да изградят електроцентрали и друга инфраструктура, потъвайки в дългове към контролирани от САЩ финансови институции. От първо лице Пъркинс разкрива ужасяващия мащаб на игрите за власт и тайните на един нов феномен - зараждането и разрастването на световна империя, за която всички средства са позволени, а моралът е безвъзвратно остаряло понятие.

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Джон Пъркинс

Няма добавена информация