Магазини
Любими
10,00 лв.
Изчерпано

Изумление и трепет

Амели Нотомб
Колибри
Изчерпано количество
100%
10,00 лв.

SKU: 9789545292217

Преводач: Светла Лекарска

Тегло кг: 0.15

ISBN: 9545292210

Автор: Амели Нотомб

Издателство: Колибри

Език: Български

Брой страници: 120

Вид корица: Мека

Година на издаване: 2015

Националност автор: Белгия

Размер см: 13 x 20 см.

Книга от неповторимата белгийска писателка Амели Нотомб.

„В древнояпонския имперски протокол е указана, че към Императора трябва да се обръщаме с „изумление и трепет“. Тази формула винаги ме е възхищавала. Тя ми напомня за японските филми, в които самураите се обръщат към своя шеф с глас, разтреперан от свръхчовешки респект.

"Господин Ханеда беше началник на господин Омоши, който беше началник на господин Сайто, който беше началник на госпожица Мори, която беше моята началничка. Аз нямах подчинени. Би могло да се каже и иначе. Аз бях подчинена на господин Сайто, и така нататък, като се има предвид, че заповедите в низходящ ред можеха да прескачат йерархичните нива.

Иначе казано, в компанията „Юмимото“ аз бях на разположение на всички останали.“

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Амели Нотомб
Баронеса Амели Нотомб, с родилно име Фабиен Клеър Нотомб, е родена в Етербийк, Белгия на 9 Юли 1966 година. Въпреки че самата Нотомб твърди, че е родена в Япония, тя реално се премества да живее в островната държава на двеготишна възраст до петгодишна възраст. По-късно живее в Китай, Ню Йорк, Бангладеш, Бирма, Обединеното Кралство и Лаос. Тя е родена в видно Белгийско политическо семейство. Първият роман на Нотомб е публикуван през 1992 г. От тогава тя публикува приблизително по една книга на година. В авторската си кариера тя пише на Френски език, въпреки Белгийската си националност.
 
На 8 Юли 2015 година по Кралски указ е обявена за не-наследствена баронеса.