14,50 лв.

Жизнена стратегия

Линда Гратън
14,50 лв.

Някога парите ви купуваха пазарния дял, а технологията ви носеше конкурентно предимство. Днес дори 23-годишните могат да спечелят един милион долара, а технологията се имитира в рамките на няколко месеца. Е, коя е следващата голяма граница пред предимствата за бизнесорганизациите? Хората, които са в тях. Единствено те могат да превърнат стратегията в жива, дишаща цел.
В тази повратна за областта книга Линда Гратън за пръв път споделя с нас "защо" и "как" на процеса на поставяне на хората в центъра на корпоративната стратегия. Ако компаниите искат да подобрят резултатите си в бизнеса, трябва да осъзнаят и да развият душата на организацията: те имат нужда от "Жизнена стратегия".
"Растящ брой мениджъри по света започват да осъзнават, че човешкият капитал бързо измества физическия и финансовия като ключов източник на конкурентно предимство. Предизвикателството е да се разберат тънкостите на свързването на стратегията за хората с бизнесстратегията. Концептуално внушителна и въпреки това силно практична, книгата на проф. Гратън ще бъде изключително полезна за установяването на тази връзка."
Сумантра Гошал, професор по стратегическо лидерство,
"Лондон Бизнес Скул"
"Отдавна очаквахме свързването на бизнесстратегията със стратегията в областта на човешките ресурси. "Жизнена стратегия" комбинира убежденията, целта и процеса, за да даде практически кадрови решения за бизнес- и организационно-стратегическите резултати. Линда Гратън налага репутацията си на експерт, подпомагащ отличните постижения на бизнеса, хората и човешките ресурси чрез моделиране на своите ценности и прагматизъм в процес, който дава резултати. Отдавна се нуждаем от тази книга. Тя вече е при нас!"
Джон Хофмайстър, директор "Човешки ресурси",
Роял Дъч/Шел Груп

Информация за "Жизнена стратегия"
  • Език Български
  • Брой страници 306
  • Вид корица Твърда
  • Година на издаване 2002
  • Националност автор Великобритания
  • Размер см 15 x 22 см.
За автора

Няма добавена информация