Магазини
Любими
14,50 лв.

Жизнена стратегия

Линда Гратън
Класика и стил
В наличност
0%
14,50 лв.

SKU: 9789549964363

Преводач: Людмила Андреева

Тегло кг: 0.548

ISBN: 9549964361

Автор: Линда Гратън

Издателство: Класика и стил

Език: Български

Брой страници: 306

Вид корица: Твърда

Година на издаване: 2002

Националност автор: Великобритания

Размер см: 15 x 22 см.

Някога парите ви купуваха пазарния дял, а технологията ви носеше конкурентно предимство. Днес дори 23-годишните могат да спечелят един милион долара, а технологията се имитира в рамките на няколко месеца. Е, коя е следващата голяма граница пред предимствата за бизнесорганизациите? Хората, които са в тях. Единствено те могат да превърнат стратегията в жива, дишаща цел.
В тази повратна за областта книга Линда Гратън за пръв път споделя с нас "защо" и "как" на процеса на поставяне на хората в центъра на корпоративната стратегия. Ако компаниите искат да подобрят резултатите си в бизнеса, трябва да осъзнаят и да развият душата на организацията: те имат нужда от "Жизнена стратегия".
"Растящ брой мениджъри по света започват да осъзнават, че човешкият капитал бързо измества физическия и финансовия като ключов източник на конкурентно предимство. Предизвикателството е да се разберат тънкостите на свързването на стратегията за хората с бизнесстратегията. Концептуално внушителна и въпреки това силно практична, книгата на проф. Гратън ще бъде изключително полезна за установяването на тази връзка."
Сумантра Гошал, професор по стратегическо лидерство,
"Лондон Бизнес Скул"
"Отдавна очаквахме свързването на бизнесстратегията със стратегията в областта на човешките ресурси. "Жизнена стратегия" комбинира убежденията, целта и процеса, за да даде практически кадрови решения за бизнес- и организационно-стратегическите резултати. Линда Гратън налага репутацията си на експерт, подпомагащ отличните постижения на бизнеса, хората и човешките ресурси чрез моделиране на своите ценности и прагматизъм в процес, който дава резултати. Отдавна се нуждаем от тази книга. Тя вече е при нас!"
Джон Хофмайстър, директор "Човешки ресурси",
Роял Дъч/Шел Груп

* Сроковете за доставка могат да бъдат удължени и по време на кампании, както и в зависимост от наличностите на поръчаните артикули.

Доставка до твой адрес
  • При теб до 3 работни дни
  • Цена за доставка с куриер - 4.90 лв.
  • Безплатна доставка (за поръчка над 49.80 лв.)
Доставка до офис на куриер
  • Цена за доставка до офис - 4.90 лв.
  • По-кратък срок за доставка
Доставка до магазин на Orange Center
  • Доставката до магазин е безплатна!

Онлайн магазин orangecenter.bg уверява своите клиенти, че съгласно чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите, имат правото да се откажат / или заменят получена от тях стока в срок от 14 (четиринадесет) работни дни от датата на получаване на стоката САМО при условие, че продукта е:

- в оригиналният си вид и качествени характеристики, със запазена оригинална опаковка и етикет, като не се счита за повредена опаковката, цялостта на която е била нарушена по начин, единствено позволяващ отделянето й от стоката.

- без следи от употреба (скъсване, надраскване, счупване или други повреди), както и няма други повреди, причинени от неправилна употреба.

Повече информация за връщане и замяна на стока ще намерите тук.

Остави коментар

Не е необходимо да имате създаден профил, за да оставите коментар


За автора

Линда Гратън

Няма добавена информация