24,90 лв.

Как да отслабнете с правилните въглехидрати

Джон А. Макдугъл, Мери Макдугъл
24,90 лв.

Яжте вкусно, грижете се за здравето си и отслабнете завинаги!

Доайенът на лекарите по медицина на храненето д-р Джон А. Макдугъл и съпругата му – изкусната кулинарка Мери, доказват, че богатата на нишесте диета наистина помага за отслабване, предотвратява редица страдания и дори лекува често срещани заболявания. Като заредите тялото си с въглехидрати, а не с протеини и мазнини, ще се почувствате сити, енергизирани и освен това ще подобрите външността и самочувствието си. Модерните диети идват и си отиват, но д-р Макдугъл е проповедник на растителния хранителен режим от десетилетия. Основана на най-новите научни изследвания, тази лесна за изпълнение програма учи какво да ядете и какво да избягвате, как да замествате любимите си храни със здравословни алтернативи и как да правите умни избори, когато се храните навън.
Започвайки от Седемдневния план за сигурен старт и включвайки над 100 вкусни (и достъпни) рецепти, никога няма да бъдете гладни и въпреки това ще отслабвате!

„Джон А. Макдугъл е доайен на лекарите по медицина на храненето заради невероятните си постижения, знания и кураж да отстоява убежденията си. Хиляди негови пациенти го почитат като икона. И вие ще се присъедините към тях, щом прочетете тази книга.“
д-р Т. Колин Кембъл, съавтор на Китайското проучване

„Как да отслабнете с правилните въглехидрати" е една от най-важните книги, писани някога за здравословното хранене. Прочетете я и я изживейте“.
Джон П. Макей, съосновател на Whole Foods Market и главен изпълнителен директор

Информация за "Как да отслабнете с правилните въглехидрати"
  • Брой страници 428
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 14 х 21 см.
За автора

Няма добавена информация