25,90 лв.

Как да спрем да отлагаме

Адела Шикер, Петър Лудвиг
25,90 лв.

Познавате ли чувството, когато не можете да започнете работа по някоя важна задача? Отлагате ли нещата, дори когато искате да ги направите? Опитвате ли се да се убедите да направите нещо, но не успявате да действате? Това е отлагане. В книгата си Петър Лудвиг ще ви помогне да отговорите точно на този въпрос – Как да спрете да отлагате и да заживеете пълноценен живот?

Въз основа на най-новите изследвания, книгата „Как да спрем да отлагаме“ синтезира над сто научни труда, за да създаде програма, която се основава на начина, по който мозъкът ни действително работи. Помагайки ни да разберем точно защо се случва отлагането и как мозъка ни реагира на мотивацията и самодисциплината, книгата предоставя на читателите знанието как да преодолеят вечното отлагане.

Авторът Петър Лудвиг показва, че превъзмогването на отлагането е нещо повече от мъдра стратегия за управление на времето – то е от съществено значение да развиете чувство за цел и да започнете да водите по-щастлив и пълноценен живот - всичко това подкрепено от осем ясни, достъпни инструмента, които можете лесно да приложите в ежедневната си рутина.

Информация за "Как да спрем да отлагаме"
  • Език Български
  • Брой страници 266
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 15 х 15
За автора

Няма добавена информация