11,90 лв.

Как да живееш с огромен пенис

Д-р Ричард Джейкъб, преп. Оуен Томас
Лайфтайм Пъблишинг
Наличен
11,90 лв.

Съвети, практики и мъдрости за мъже, които носят твърде много.

Ето я най-накрая и първата книга за самопомощ за мъже с Шпек с огромен калибър (ШОК) – генетичен дефект, който причинява израстване на пениса до абсурдно големи размери. Всяка година хиляди мъже са диагностицирани с ШОК. Шокът им от това е огромен! За съжаление, много от тях са прокудени в най-затънтените кътчета на обществото – те са жертви на своята собствена аномална дължина и дебелина. „Как да живееш с огромен пенис“ носи на тези хора вдъхновяващо послание на толерантност и надежда, както и полезна практическа информация относно

- Разкопчаването: Как да се разкриеш пред приятелите и роднините си
- Споделяне на болката: Как да правиш секс с такъв огромен пенис;
- Истинска благословия: Кои са неочакваните предимства на огромния пенис и още много.

Натъпкана с молитви, поезия, дневник на утвържденията, мъдри цитати от водещи експерти по самопомощ, „Как да живееш с огромен пенис“ ще вдъхнови много мъже с всякакви размери и форми.

Д-р Ричард Джейкъб има докторска степен по азиатска икономическа психология от университета Ийст Самървил, където преподава до 2003 г. Живее в Шърман, Кънектикът. Преподобният Оуен Томас е ръкоположен католически свещеник, съветник и автор на награждаваната поредица криминални романи за Франк Страйвър. Той прекарва времето си между Кеймбридж, Масачузетс и Маями Бийч.

Информация за "Как да живееш с огромен пенис"
  • Брой страници 136
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 12 х 22 см.
За автора

Д-р Ричард Джейкъб

Виж всички заглавия от автора

Няма добавена информация