47,90 лв.

Неваляшка Kaloo - Коте

47,90 лв.

Проектирана и произведена в сътрудничество с психомоторни терапевти, тази играчка от плат е страхотен и забавен начин за стимулиране на сетивата на бебето. Просто я бутнете леко, за да видите как се изправя и да чуете сладкото й звънче.

Играчката стимулира слуха. Тъканите с набор от различни текстури позволяват на бебетата да открият разнообразие от различни тактилни усещания. Играчката се отличава с контрастни цветове и шарка на пчелна пита, за да развие зрението на бебето. Учи бебетата на причина и следствие.

Поставете играчката близо до ръцете или краката на бебето и ги оставете да открият всички нейни характеристики, първо с малко помощ, а след това самостоятелно.

Марката Kaloo предлага на вашите малки и по-големи деца свят, изпълнен със сладост и чар, който отговаря на техните нужди от стимулация, нежност и сигурност. Двете основни ценности на марката са гушкане и мекота, на френски, „Câlin“ и „Doux“, които формират името, CALOUX = KALOO. За емблематично животно е избрана мечката, сантименталният символ, обичан от малките деца. С малкото си, напълно заоблено коремче, в което малките деца обичат да пъхат пръстите си, две любопитни очи и несравнима мекота, той се превръща в иконата на марката. Вече над 20 години Kaloo осигурява мекота и нежност на децата.

Информация за "Неваляшка Kaloo - Коте"
  • SKU 4894173100454
  • Производител Kaloo
  • Размер см 16 см.
  • Марка Kaloo