39,20 лв.

Плюшена термо възглавница Kaloo - Морска звезда

39,20 лв.

Тази плюшена термо възглавница във формата на морска звезда е идеалната мека играчка за облекчаване на болките на бебето още от раждането.

Пълният джоб с глинени топчета се поставят в микровълнова или фризер за топъл или студен ефект. Достъпът до торбичката е осигурен с велкро лепенка, за да се осигури безопасна употреба. Изработена от мек материал, тя ще може да успокои и отпусне бебето. Украсена с щампа, която напомня за спокойствието на дълбокото море.

Идеална за затопляне на вашето дете в леглото. Лавандулата помага на бебетата да заспят благодарение на своите успокояващи свойства.

Марката Kaloo предлага на вашите малки и по-големи деца свят, изпълнен със сладост и чар, който отговаря на техните нужди от стимулация, нежност и сигурност. Двете основни ценности на марката са гушкане и мекота, на френски, „Câlin“ и „Doux“, които формират името, CALOUX = KALOO. За емблематично животно е избрана мечката, сантименталният символ, обичан от малките деца. С малкото си, напълно заоблено коремче, в което малките деца обичат да пъхат пръстите си, две любопитни очи и несравнима мекота, той се превръща в иконата на марката. Вече над 20 години Kaloo осигурява мекота и нежност на децата.

Информация за "Плюшена термо възглавница Kaloo - Морска звезда"
  • SKU 4894173100362
  • Производител Kaloo
  • Материал Плюш
  • Размер см 22 x 5 x 22 см.
  • Марка Kaloo