24,00 лв.

Кари Сото се завръща

Тейлър Дженкинс Рийд
24,00 лв.

Кари Сото е целеустремена и твърдо решена да побеждава на всяка цена, поради което много хора не я харесват. Но когато се оттегля от професионалния тенис, тя е най-великата състезателка на света. Поставила е многобройни рекорди и е спечелила двайсет титли от Големия шлем. Според самата Кари тя си е извоювала с пълно право всяка от тези титли. Пожертвала е много, за да стане най-добрата с помощта на баща си Хавиер, самият той бивш шампион, който я тренира от двегодишна.
Но шест години след като се е оттеглила, Кари седи на трибуните на Откритото първенство на САЩ през 1994 г. и вижда как рекордът ѝ е изравнен от невероятно силна тенисистка на име Ники Чан.
На трийсет и седем години Кари взима изумителното решение да се завърне на корта и с помощта на баща си да си върне рекорда.
Въпреки че спортните журналисти разправят на всеослушание, че никога не са харесвали „Бойната брадва“.
Въпреки че вече не е пъргава и издръжлива като преди.
Въпреки че ще трябва да тренира с мъжа, за когото преди години за малко да отвори сърцето си: Боу Хънтли. Също като нея, Боу иска да докаже нещо, преди да се откаже от тениса завинаги.
Въпреки всичко това Кари Сото се завръща за един последен епичен сезон. В този завладяващ и незабравим роман Тейлър Дженкинс Рийд разказва най-затрогващата си и емоционална история до момента.

Информация за "Кари Сото се завръща"
  • Брой страници 464
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Националност автор САЩ
  • Размер см 14 х 20 см.
Тейлър Дженкинс Рийд
За автора

Тейлър Дженкинс Рийд

Виж всички заглавия от автора
quote icon

Смешни са лудите неща, които мозъците ни измислят, за да ни спасят от истината.

Тейлър Дженкинс Рийд е американски автор на бестселър романи. Родена е на 20 декември 1983 година в щата Мериленд. 

Първата ѝ книга Forever, Interrupted е публикувана през 2013 година, но авторката добива популярност с романа „Скандалният живот на Евелин Хюго“ (The Seven Husbands of Evelyn Hugo на англ. ез.), издаден през 2017 година. 

След него следват бестселърите „Дейзи Джоунс & The Six: Историята на рок чудото от седемдесетте“ (Daisy Jones & the Six на англ. ез.), „Малибу в пламъци“ (Malibu Rising на англ. ез.) и „Кари Сото се завръща“ (Carrie Soto Is Back на англ. ез.). 

Днес писателката живее в Лос Анджелис със съпруга си и дъщеря им.