6,00 лв.

iGreet синя картичка - Подарък изненада

 
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
6,00 лв.

iGreet картичката "Подарък изненада" е подходяща за подарък за рожден ден. Картичката е изработена от висококачествена хартия и се предлага с плик с персонализиран дизайн. Цвят: синя

Картичките iGreet са създадени с добавена реалност, за да направят празника още по-вълнуващ. Стандартните статични картички, които всички сме получавали с повод или без, вече оживяват в ръцете ни и ни поднасят нов вид емоция, непозната до момента.

Специалното в картичките от ново поколение е това, че когато се сканират с мобилното приложение iGreet, илюстрациите върху хартията оживяват и се появява скрит видео поздрав.

Иновативната технология за добавена реалност кара картичките да оживеят пред очите ни в момента, в който ги сканираме с мобилен телефон. Достатъчно е да свалите мобилното приложение iGreet за Android или iOS. Приложението е напълно безплатно.

Как да видите поздрава в iGreet картичката? Отворете приложението, кликнете върху бутона за сканиране и фокусирайте върху предната част на картичката. Гледайте и се забавлявайте!

Информация за "iGreet синя картичка - Подарък изненада"
  • SKU 3800500195087
  • Производител IGreet
  • Марка IGreet