17,99 лв.

Ключът на страшния съд

Джеймс Ролинс
Бард
Изчерпано количество
Оценка 5.0 от 1 глас
17,99 лв.

Поредната вълнуваща книга от Джеймс Ролинс, автор на "Амазония" и "Кръвта на Сатаната". Романът е шеста книга от серията "Сигма".

Сигма Форс е по следите на вековна тайна, зашифрована в пророчества за Страшния съд.

Прочут генетик от Принстън умира в лабораторията си. В Рим археолог от Ватикана е открит мъртъв в базиликата "Св. Петър". В Африка синът на американски сенатор е убит в лагер на Червения кръст в Гана. Тези три убийства на три континента имат ужасяваща обща черта помежду си - и трите жертви са белязани с друидски езически кръст, дамгосан в плътта им.
Необичайните убийства запращат командир Грей Пиърс и Сигма Форс на лов за могъща група индустриалци, които държат в ръцете си световното производство на храни. С помощта на две жени от миналото си, Грей бяга от убийци, екипирани с последните постижения на техниката, като в същото време събира разпръснатите късчета информация. Но за спасяването на света трябва да се плати висока цена - Пиърс трябва да жертва една от жените. Но дори и това може да се окаже недостатъчно, защото, както скоро става ясно, единственият истински път към спасението е в ключа на Страшния съд.

"Джеймс Ролинс съчетава истинска наука с високооктанов екшън, за да създаде завладяващи приключенски истории!"
Чикаго Сън-Таймс

Информация за "Ключът на страшния съд"
  • Брой страници 464
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2009
  • Националност автор САЩ
  • Поредица Отряд Сигма
  • Размер см 13 x 20 см.
Джеймс Ролинс
За автора

Няма добавена информация