Майка и дете

2 резултата

2 резултата

Книги за бременни и бъдещи родители

Добре дошли в първата стъпка от пътя Ви като родител – бременността. По време на тези магически девет месеца има много въпроси, които всеки си задава. От неизвестното за развитието на плода и храненето през всеки триместър до подробностите около раждането и това, което идва след него. На всеки такъв въпрос ще отговорят книгите от тази категория.

Тук са събрани на едно място книги за бременни, които ще Ви помогнат да се подготвите за важната задача на майчинството, заедно с още много полезна литература за родители.

Ако във Вашето семейство се готвите да посрещнете нов член, в тази категория ще откриете информация за това какви книги за родители биха били полезни. Освен това тук можете да изберете и подходяща книга за новородено бебе.

Какво да очаквате от Вашата първа книга за бременни?

Наръчниците в тази категория ще се превърнат в най-добрите приятели на бъдещите майки и на тези, които скоро се надяват да започнат своята подготовка за родителството. 

В този етап от живота има толкова много, за което трябва да помислите, но и има още повече проблеми, които не сте успели да предвидите и изведнъж трябва да се изправите пред тях. А точно сега е времето, в което нивото на стреса трябва да е сведено до минимум.

Тук идва на помощ полезната информация, поместена във всяка книга за бременността. В страниците от тази литература няма да срещнете поводи за притеснение, с каквито често може да се сблъскате, когато търсите отговорите онлайн или при други майки. Вместо това Ви очакват само полезни съвети, поднесени по разбираем начин.

С повечето такива книги вие ще научите всичко за теми като правилното хранене и движение за всеки триместър, както и какво да очаквате през всеки етап от бременността и в първите стъпки след нея.

С тези книги ще научите всичко за теми като правилното хранене и движение за всеки триместър, както и какво да очаквате през всеки етап от бременността и в първите стъпки след нея.

Много автори обаче започват да обръщат внимание на темата за психология на бременността, за да отговарят на максимално много въпроси за сложните процеси, които възникват в тялото на една жена по това време.

Именно тези книги, които разглеждат деветмесечието като многопластово преживяване, са сред най-търсените в категорията.

Как да откриете най-подходящата за Вас?

Макар и в тази категория разнообразието да е голямо, както при всички други книжни предложения на Orange center, един е най-важният ориентир, който Ви е нужен, за да откриете правилното четиво за Вас. Това е моментът от бременността, в който търсите книгата.

Преди бременността

Ако тепърва започвате да си задавате въпроси по отношение на това кога ще е най-добрият момент да станете родител, значи имате възможност да започнете съвсем отдалеч.

Днес много лекари гледат на бременността като на 12-месечен процес вместо 9-месечен. А следователно, за да сте сигурни, че осигурявате най-доброто бъдеще за Вашето дете, трябва да подготвите тялото си три месеца по-рано.

Не всяка майка има възможност да следва този съвет напълно, но за тези, които искат да го направят, в тази категория ще открият подобаваща литература.

По време на деветмесечието

Ако сте попаднали на тази категория след положителния тест, изборът Ви за книги е особено изчерпателен, но пък на този етап обемът от въпросите, които си задавате, е и най-голям.

В този случай изберете заглавие, което най-добре събира отговорите по темите, за които сте несигурни. На този етап вече може да трупате и запас от книги за бебето, разказващи за развитието на детето не само по време на бременността, но и след раждането.

За след раждането

Докато една жена е в очакване, тя не само има повече свободно време, но и има повече притеснения. Затова и в тази категория ще срещнете и голямо разнообразие от книги за бебета, които да Ви подготвят за всичко, което предстои от живота Ви като родител.

Защо да се доверите на Orange center?

Независимо дали търсите литература за бременни, книжки за бебета, или вече сте започнали да трупате играчки и другите нужни вещи за появата на новия член на семейството – в онлайн книжарницата на Orange center сме се погрижили да отговорим на много от Вашите нужди.

Освен тези, които са потребни на бъдещите родители, тук ще откриете книги от всякакви жанрове и продукти за разнообразни цели. Пазарувайте сред предложенията ни за продукти за работа, за училище, за подарък или за Вашето хоби.

Те са достъпни по всяко време на денонощието с помощта на нашата онлайн книжарница, а при поръчки на стойност над 49,80 лева покупките Ви ще стигнат до Вас с безплатна доставка.

Виж повече

Често задавани въпроси

Кои са най-търсените книги за бременни?
Кои са най-търсените книги за родители?
Кои са най-търсените книги за кърмене?