14,90 лв.

Книжно братство под прикритие

Лиса Кей Адамс
Ибис
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
14,90 лв.

Четат ли мъжете любовни романи? С какво могат да им бъдат полезни?

– Четете любовни романи? – изуми се той.
– Наричаме ги наръчници – отвърнаха му те.

Добре дошли отново в тайния мъжки клуб за любовни романи!

Лив Папандреас има мечтаната работа като шеф-сладкар в най-модния ресторант в Нашвил. За съжаление, собственикът няма нищо общо с чаровната личност, за която се представя пред света. Лив става неволен свидетел как той тормози една от служителките си и не може да си премълчи, заради което е уволнена. Тя е твърдо решена да не остави нещата така, но се нуждае от помощ.

За нейно нещастие, това означава да се обърне към Брейдън Мак, който си мисли, че четенето на романтични книги го е направило експерт в любовта. Симпатичният собственик на нощни клубове ѝ предлага да работят в екип, за да изобличат бившия ѝ работодател. Но Лив не е склонна да се довери на мъжа, който може да има всяка жена в града, и прави всичко възможно да потуши искрите, които припламват помежду им.

Ето защо Мак се нуждае от подкрепление. На помощ идват членовете на тайния мъжки клуб за любовни романи. Мъжете са вдъхновени от романтичния трилър, който четат в момента, и нямат търпение да помогнат на Мак да покори сърцето на Лив…

Информация за "Книжно братство под прикритие"
  • Издателство Ибис
  • Вид корица Мека
За автора

Няма добавена информация