29,99 лв.

Кодът на тялото. Отключи способността на тялото си да се самоизцелява

Брадли Нелсън
29,99 лв.

Тялото ни може да се самолекува и знае от какво се нуждае! Трябва само да го послушаме. Д-р Брадли Нелсън посвещава цялата си кариера в разработване на лесен, интуитивен метод, чрез който всеки може сам да отключи изцерителните способности на тялото си.

Чрез „Кодът на тялото“ бързо могат да бъдат открити дефицити и дисбаланси от всякакъв характер – както физически, така и емоционални. Следващата стъпка е тяхното отключване и връщане на баланса. Насоките, които д-р Нелсън дава, са дефинирани в шест категории:

Емоционално здраве – постигане на енергиен баланс чрез премахване на негативни или подтиснати емоции, травми и др.
Баланс на телесната система – постигане на физически баланс чрез идентифициране на проблеми в органи, жлези, мускули и др.
Наличие на токсини – идентифициране на тежки метали, свободни радикали, химикали и други токсини, които може да нарушават баланса на тялото.
Наличие на патогени – идентифициране на гъбични, бактериални, вирусни и други инфекции, които могат да опустошат тялото отвътре навън.
Нарушения в баланса – локализиране на размествания и отклонения, които имат негативно влияние.
Хранене и начин на живот – десетки рецепти, подходящи билки и хранителни вещества, упражнения и навици, с които да се подобри състоянието на тялото.

С конкретни и приложими стъпки, „Кодът на тялото“ е пътна карта към изцелението, базирана на задълбочени изследвания, доказани във времето древни практики и неограничената сила на подсъзнанието. С тези ясни примери, тестове и практика можете да разшифровате кода на тялото!

Информация за "Кодът на тялото. Отключи способността на тялото си да се самоизцелява"
  • Брой страници 464
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2023
  • Размер см 13 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация