20,00 лв.

Когато тялото казва НЕ: Цената на скрития стрес

Д-р Габор Мате
20,00 лв.

Може ли човек буквално да умре от самота? Съществува ли понятие като „характер от раков тип“? Авторът търси отговорите на тези и други важни въпроси за връзката между ума и тялото, за нейното влияние върху стреса и заболяванията, както и за ролята на индивидуалния емоционален модел в редица често срещани заболявания, като се позовава на научната литература и собствения си десетилетен опит в практическата медицина.

Книгата „Когато тялото казва НЕ“:

Разкрива ролята на връзката между ума и тялото върху здравословното състояние и заболявания като артрит, рак, диабет, сърдечни заболявания, синдром на раздразненото черво и множествена склероза.
Стъпва на солидни научни изследвания и на собствения клиничен опит на автора.
Посочва основните принципи на изцелението и предотвратяването на болестите, свързани със скрития стрес.
Разказва десетки показателни примери и истории, включително на личности като Лу Гериг (АЛС), Бети Форд (рак на гърдата), Роналд Рейгън (болест на Алцхаймер), Гилда Раднър (рак на яйчниците) и Ланс Армстронг (рак на тестисите).

Преведен на 15 езика, световният бестселър „Когато тялото казва НЕ“ насърчава познанието и изцелението и може да промени живота на всеки от нас със задълбочените си прозрения за начина, по който тялото ни казва НЕ, когато умът не може или не желае да признае проблема.

Информация за "Когато тялото казва НЕ: Цената на скрития стрес"
  • Език Български
  • Брой страници 408
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 14 х 20 см.
За автора

Няма добавена информация