16,95 лв.

Коледа край камината

Джени Хейл
Хермес
Наличен
Оценка 1.0 от 1 глас
16,95 лв.

Приказна история за вълшебството на Коледа и шанса да получиш подаръка, за който винаги си мечтал.

За Лайла, която е загубила родителите си, коледните празници са най-тежкият и самотен период. Тази година обаче тя ще посрещне празника с най-добрите си приятелки в кокетни вили насред заснежените склонове на Тенеси. Но очакваната зимна приказка се оказва мираж – градчето е скучно и почти безлюдно, а вилите са занемарени. Момичетата се колебаят дали да не анулират резервацията си, но сърце не им дава да разочароват собственичката, милата вдовица Елинор. Затова се залавят да вдъхнат нов живот и коледен дух на вилите.

Налага се приятелките на Лайла да си тръгнат преждевременно, но тя остава, за да довърши реновирането. А и така ще има възможност да опознае Тео, грубия и надменен собственик на местното кафене. Младата жена обаче е заинтригувана да разбере какво се крие под непроницаемата му външност. Дали тази година най-накрая няма да получи подаръка, за който винаги е мечтала? Защото на Коледа се случват чудеса, достатъчна е само щипка магия, чаша горещ ябълков сайдер край камината и някой, когото да целунеш под имела.

Информация за "Коледа край камината"
  • Език Български
  • Брой страници 272
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2022
  • Размер см 13 х 20 см.
Джени Хейл
За автора
quote icon

Независимо от всичко, което се случва в живота ни, винаги ще имаме Коледа, за да показваме любовта си един на друг

Джени Хейл е автор на бестселър любовни романи от САЩ. Книгите ѝ се продават по цял свят, преведени са на множество езици и са превърнати в награждавани филми.

Първата ѝ книга „У дома за Коледа“ вдъхновява проект на The Hallmark Channel, а по-късно и „Коледни пожелания и бисквитени целувки“ бива адаптирана за екрана.

Романът ѝ „The Beach House“, публикуван през 2021 година, се нареди на трето място в класацията на Amazon Kindle и на първо място сред категориите „Съвременна романтика“, „Женска литература“ и „Съвременна литература и романтика“.

Когато не пише любовни романи, тя черпи вдъхновение за своите топли истории от моментите със своя съпруг, две деца и домашни любимци.