25,00 лв.

Комуникациите и организацията в 21 век

Евелина Христова
Рой Комюникейшън
Наличен
Оценка 5.0 от 1 глас
25,00 лв.

Книгата „Комуникациите и организацията в 21 век“ на д-р Е. Христова, както говори самото заглавие, представлява задълбочено изследване на един от най-значимите проблеми на съвременната организация – функционирането на нейните вътрешни комуникации по начин, по който тя да може да отговори на сериозните предизвикателства на 21 век. Докато една голяма част от книгата е разработена в рамките на изслдванията, свързани с подготовката на докторската дисертация на автора, то допълнителната работа по темата включва анализ на последвали нови тендeнции и нови подходи при решаването на проблемите. Центърът е изнесен от изследване на Европейската рамка на вътрешноорганизационните комуникации към едно по-детайлно проучване на функционирането на самите организации, но все пак книгата остава богат източник на най-актуални и интересни конотации, свързани с международните аспекти на проблематиката.

„Комуникациите и организацията в 21 век“ представя с впечатляваща яснота колко сложни и сериозни могат да бъдат последствията от подценяване ролята и значението на комуникациите с вътрешните публики и как организациите е необходимо да бъдат в крак с най-новите критерии, стандарти и изисквания в тази област.

Фокусът на книгата не е толкова върху миналото и дори върху настоящето, колкото върху бъдещето – представяйки една визия за динамиката на комуникациите в това бъдеще с най-високи изисквания. Със своите научни и практически достойнства „Комуникациите и организацията в 21 век“ се нарежда сред ценните помгала за практици – учени, ПР специалисти, висши мениджъри, появявайки се в подходящ момент, за да подпомогне намирането на отговори на проблеми, произтичащи от „притесненото“ от икономическата криза пространство, в което оперират компаниите и организациите. Логично, към темата вече е регистриран сериозен интерес от страна на професионалисти, заети с пъблик рилейшънс, комуникации, човешки ресурси, и други релевантни области, които са се отзовали при провеждането на онлайн интервютата, а също и от страна на висши мениджъри, които са били интервюирани по време на емпиричното „качествено“ изследване, проведено от автора.

Информация за "Комуникациите и организацията в 21 век"
  • Брой страници 318
  • Вид корица Мека
  • Година на издаване 2012
  • Националност автор България
  • Размер см 14 x 21 см.
За автора

Няма добавена информация